Facebook Pixel Μένει το -4, κανονικά το Ατρόμητος-ΟΦΗ!
| 2015-03-19 17:14:00

Μένει το -4, κανονικά το Ατρόμητος-ΟΦΗ!

Μένει το -4, κανονικά το Ατρόμητος-ΟΦΗ!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει κανονικά τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, που είχε χαθεί στα χαρτιά για τους Κρητικούς, διατηρώντας όμως τους -4 πόντους ποινής.

Η αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες για την 21η αγωνιστική της Super League που δεν έγινε ποτέ λόγω των οφειλών του ΟΦΗ στους Χόρχε και Ζόρντι Λόπες θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μένει οριστικά στους 13 βαθμούς και η παραμονή στην κατηγορία φαντάζει πλέον μια αρκετά δύσκολη υπόθεση.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της από 2-3-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE. Eξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Ακυρώνει την από 2-3-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE κατά το κεφάλαιο αυτής με το οποίο απερρίφθη το αίτημα της εκκαλούσης περί ορισμού του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και επικυρώθηκε κατά τούτο η από 29-1-2015 (ομοίου περιεχομένου) απόφαση της SUPER LEAGUE. Δέχεται το αίτημα της εκκαλούσης κατά το κεφάλαιο όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και το απορρίπτει κατά τα λοιπά. Διατάσσει την διεξαγωγή του προγραμματισθέντος για 1-2-2015 και μη διενεργηθέντος αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ–ΠΑΕ ΟΦΗ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags