Facebook Pixel Θετικός ο Ούμπιδες, "ανοιχτό" του Ναπολεόνι
| 2015-03-19 17:50:00

Θετικός ο Ούμπιδες, "ανοιχτό" του Ναπολεόνι

Θετικός ο Ούμπιδες, "ανοιχτό" του Ναπολεόνι

O Στέφανο Ναπολεόνι και ο Χαβιέ Ούμπιδες είναι δύο από τα βασικά "εργαλεία" του Ατρομήτου εδώ και χρόνια και στο Περιστέρι θέλουν να τους κρατήσουν, αλλά θα μείνουν και οι δύο;

Όπως αναφέρει το novasports.gr, o Χαβιέ Ούμπιδες, αναμένεται να κληθεί τις επόμενες εβδομάδες από την διοίκηση των Περιστεριωτών για να συζητήσουν λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου. Ήδη έχει υπάρξει μια πρώτη επαφή στην οποία η ομάδα έχει εκφράσει την πρόθεσή της να κρατήσει τον παίκτη, ενώ και ο ίδιος ο Ούμπιδες φαίνεται θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Αργεντινός άσος, στα 33 του χρόνια έχει προσαρμοστεί πλήρως στην Αθήνα και η οικογένειά του το ίδιο. Συνεπώς το να συνέχιζε σε μια ομάδα η οποία, σε αντίθεση με τις προηγούμενες που ήταν, του προσφέρει όλα όσα θέλει και δεν του δημιουργεί οικονομικά προβλήματα, είναι στις πρώτες του επιλογές. Άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει πως πρώτα θα μιλήσει με τον Ατρόμητο και στην συνέχεια με άλλους ενδιαφερόμενους.

Μέχρι τελευταία στιγμή για Ναπολεόνι

Η περίπτωση του Ναπολεόνι είναι σαφώς πιο πολύπλοκη. Κι αυτό λόγω ηλικίας. Ο Ιταλός στα 28 του χρόνια έχει μπροστά του άλλα δύο "καλά" συμβόλαια να κάνει και θα ήθελε να εξαργυρώσει την καλή του φετινή χρονιά. Ωστόσο και ο ίδιος θέλει να δει πρώτα τις προθέσεις του Ατρόμητου, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται η δική του περίπτωση να τραβήξει χρονικά.

Πριν από μερικές μέρες ο Ιταλός μάνατζέρ του βρέθηκε στην Αθήνα και είχε μια πρώτη κουβέντα με τον Γιάννη Αγγελόπουλο. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας εξέφρασε την πρόθεση του Ατρόμητου να παραμείνει ο Ναπολεόνι στο Περιστέρι. Ο Ιταλός περνάει καλά στην ομάδα, και είναι απόλυτα ευχαριστημένος από όσα του έχει προσφέρει ο σύλλογος. Ωστόσο δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην χώρα θα είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο μιας πολύ καλής προσφοράς από άλλη ομάδα.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags