Facebook Pixel Τρελό παιχνίδι στην Πλατεία!
| 2015-04-26 21:25:00

Τρελό παιχνίδι στην Πλατεία!

Τρελό παιχνίδι στην Πλατεία!

O Πανιώνιος με τρία σουτ προηγήθηκε 2-0, αλλά ο MVP Τσόρι με την είσοδο του μεταμόρφωσε τον Ολυμπιακό, έβαλε και γκολάρα (το πρώτο ο Μήτρογλου), με τους ερυθρόλευκους να φεύγουν με το 2-2 τελικά. Δοκάρι στο 90` ο Μπενίτες

Ο Ολυμπιακός έκανε 20 τελικές είχε δοκάρι κι όμως ήρθε 2-2 με τον Πανιώνιο που έκανε τρία σουτ και έβαλε 2 γκολ! Οι κυανέρυθροι χτύπησαν στην κόντρα και στα δύο γκολ, σκοράροντας με Κολοβό και Μπουμάλ, αλλά η είσοδος του Τσόρι και του Μπενίτες μεταμόρφωσε την ομάδα του Περέιρα. Οι πρωταθλητές ισοφάρισαν σε 2` σε 2-2 και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το "διπλό" με τον Μπενίτες να έχει δοκάρι στο 90+1`! Δεν πανηγυρίζει για το βαθμό ο Πανιώνιος που πήγε στους 39 και κάθε άλλο παρά άνετα νιώθει δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Ένα και να καίει!

Το γεγονός πως στο πρώτο 20λεπτο ο Ολυμπιακός είχε 6 τελικές και ο Πανιώνιος μία (ένα άστοχο σουτ του Κολοβού), τα έλεγε όλα για το ματς, μόνο που ο... Πανιώνιος άνοιξε το σκορ! Στο 25` ο Μπακασέτας (φοβερό γλίστρημα Σαντάνα στη φάση!) άνοιξε υπέροχα στα δεξιά στον Μπουμάλ, αυτός έδωσε στον Κολοβό που πλάσαρε άψογα τον Μέγιερι για το 1-0! Τι είχε συμβεί νωρίτερα; Ο Ολυμπιακός των 9 (!) νέων προσώπων είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών με Φουστέρ, Μήτρογλου και Φορτούνη, αλλά τον τιμώρησε η μπάλα ή ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου!

Παρά το μούδιασμα από το "κρύο" γκολ, οι ερυθρόλευκοι ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα, μόνο που είχαν γίνει προβλέψιμοι, έχοντας την κατοχή, αλλά χωρίς να απειλούν ουσιαστικά, ενώ ο Πανιώνιος περίμενε. Έτσι έμεινε το 1-0 ως την ανάπαυλα, με τον Περέιρα να βάζει και τον Τσόρι στο 45` στη θέση του τραυματία Μποτία.

Αντίδραση!

Ο Ολυμπιακός είχε στο δεύτερο μέρος να προσπελάσει το αμυντικό τείχος του Πανιωνίου, με τους ερυθρόλευκους να έχουν μια φλύαρη υπεροχή και τον Πανιώνιο να κάνει το 2-0!Πάλι στην κόντρα, ο Φούντας από αριστερά βρήκε τον Κολοβό που με πανέξυπνη πάσα έβγαλε μόνο του τον Μπουμάλ που πλάσαρε για το 2-0! Οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο αντέδρασαν, αλλά ισοφάρισαν μέσα σε δυο λεπτά, παρότι στο 64` ο Μέγιερι πήγε να βάλει το αυτογκολ της χρονιάς!

Στο 66` λοιπόν ο Μήτρογλου, που είχε χάσει ευκαιρία ένα λεπτό πριν, μείωσε σε 2-1 και στο 68` ο MVP των ερυθρολεύκων Αλεχάντρο Ντομίνγκες με καταπληκτική ατομική ενέργεια και σουτ (ξεκίνησε από τη σέντρα!) έκανε το 2-2 (η μπάλα βρήκε και στον Τασουλή). Η είσοδος του Αργεντινού, αλλά και του Μπενίτες, είχε απελευθερώσει τον Ολυμπιακό που πίεζε για τρίτο γκολ αλλά στο 89` ο Φορτούνης έχασε το τετ-α-τετ και στο 90+1` ο Μπενίτες σημάδεψε οριζόντιο δοκάρι, με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Φούντας, Κολοβός (71' Καθάριος), Μπουμάλ (78' Σιώπης), Μπακασέτας (61' Γιάννου).
Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγκιερι, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Μποτία (45+1' λ.τ. Ντομίνγκες), Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ (58' Μπενίτες), Φουστέρ (72' Ντοσεβί), Φορτούνης, Μήτρογλου.

Γκολ: 25' Κολοβός, 56' Μπουμάλ / 66' Μήτρογλου, 68' Ντομίνγκες
Κάρτες: - / 12' Ελαμπντελαουί

Θέλετε περισσότερο παρασκήνιο, ίντριγκα και κριτική; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags