Facebook Pixel Θα αναλάβει ο ...Ρότσα τον Παναθηναϊκό;
| 2015-08-28 12:15:00

Θα αναλάβει ο ...Ρότσα τον Παναθηναϊκό;

Θα αναλάβει ο ...Ρότσα τον Παναθηναϊκό;

Ο Αποδυτηριάκιας εξηγεί στο sportdog γιατί είναι δύσκολο ο Αλαφούζος να διώξει τον Αναστασίου και αναρωτιέται ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του "τριφυλλιού".

Κάποιος φταίει για το 2-2 με την Καμπάλα. Κάποιος. Ένας, δηλαδή. Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει ομάδα, ένα καφενείο είναι, άρα ο αποκλεισμός ανήκει σε κάποιον. Ένας πρέπει να την πληρώσει. Κάποιος είναι αυτός, ποιος άλλος από τον προπονητή.

Μήπως δε φταίει ο Αναστασίου. Μόνον ο Αναστασίου. Αδιάφορο. Επιβάλλεται να φορτωθούν οι ευθύνες σ΄ έναν. Κι αν, τελικώς, απολυθεί ο προπονητής, όλα θα φτιάξουν στην ομάδα. Θα βρουν το δρόμο τους. Επειδή η πληγή ήταν μόνον ο προπονητής.

Δεν είναι εύκολο για τον Αλαφούζο να τελειώσει σήμερα, τούτη τη στιγμή, τον προπονητή. Θα είναι σα να ακυρώνει τη διοίκηση που μέχρι χθες στήριζε και αναγνώριζε σαν επιτυχή την παρουσία στην ομάδα του Αναστασίου.

Δυο χρόνια ο Αλαφούζος πορεύθηκε με τον Αναστασίου, ο οποίος συμβιβάστηκε απολύτως με το περιορισμένο μπάτζετ της ΠΑΕ. Που δεν είπε "όχι" σε φτηνές μεταγραφές και σε μετακινήσεις παικτών σ΄ άλλες ομάδες διότι αυτό βόλευε το ταμείο της ΠΑΕ.

Με τον Γιάννη Αναστασίου έγινε η προετοιμασία εν όψει της νέας σαιζόν, που στην πραγματικότητα μόλις άρχισε. Να τον διώξει ο πρόεδρος επειδή αυτό ζητάνε οι εφημερίδες, οι οποίες βέβαια κάνουν παιχνίδι με την εξέδρα. Ό,τι θέλει ο λαός.

Δύσκολο να τον τελειώσει ο Αλαφούζος τον Αναστασίου. Όλα γίνονται, όμως είναι δύσκολο. Ύστερα είναι και το άλλο. Ποιος θα αναλάβει; Ο Ρότσα. Όποιος να ΄ναι;

ΔΑΚΤΥΛΟΣ του Μαρινάκη ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags