Facebook Pixel Αποχώρηση ΒΟΜΒΑ απ'τον ΣΠΟΡ FM!
Life
| 2015-08-28 20:59:00

Αποχώρηση ΒΟΜΒΑ απ'τον ΣΠΟΡ FM!

Αποχώρηση ΒΟΜΒΑ απ'τον ΣΠΟΡ FM!

Ποιός πασίγνωστος ραδιοφωνικός παραγωγός δεν θα συνεχίσει στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Καλλιθέας.

Νέα απώλεια για τον ΣΠΟΡ FM. Στο έμψυχο δυναμικό του σταθμού δεν ανήκει πλέον ένας απ'τους πιο αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς με μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Ο λόγος για τον Ηρακλή Αντύπα, ο οποίος παρότι δηλωμένος Ολυμπιακός χαίρει εκτίμησης όλων των οπαδών, λόγω του χαρακτήρα του.

Την αποχώρηση απ'τον σταθμό ανακοίνωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος, του οποίο η φωνή θα ακουστεί για τελευταία φορά στον αέρα του σταθμού τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην εκπομπή με τον Χρήστο Σούτο, τον οποίο ευχαρίστησε για τις στιγμές που πέρασε μαζί του στο στούντιο.

Διαβάστε τί έγραψε ο Ηρακλής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Για όσους με ξέρουν, είτε προσωπικά είτε ραδιοφωνικά, δεν πρέπει να τους προκαλέσει έκπληξη. Λειτουργώ και θα λειτουργώ πάντα με το συναίσθημα. Έτσι μετά από δύο χρόνια αποφάσισα να μην συνεχίσω στον ΣΠΟΡ ΦΜ. Για… περισσότερα το βράδυ στην τελευταία εκπομπή με τον τεράστιο Χρήστο Σούτο, τον οποίο ευχαριστώ για τις μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές που περάσαμε και ελπίζω και εύχομαι να τις ξαναπεράσουμε. Κάπου, κάποτε…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags