Facebook Pixel Απίστευτη δήλωση Μασάντο για Ολυμπιακό
| 2015-08-28 21:13:00

Απίστευτη δήλωση Μασάντο για Ολυμπιακό

Απίστευτη δήλωση Μασάντο για Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος θα τεθεί αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεν βλέπει την ώρα να παίξει στο Καραϊσκάκη.


Έναν παλιό γνώριμο θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο λόγος για τον Πάουλο Μασάντο, ο οποιος είχε αγωνιστεί για 2 σεζόν στον Πειραιά. Ο Πορτογάλος πλέον βγάζει το ψωμί του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την οποία κληρώθηκαν οι ερυθρόλευκοι και δεν βλέπει την ώρα να πατήσει στο χορτάρι του Καραϊσκάκης

Το αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr «Θα είναι θαυμάσια εμπειρία. Θα γίνει αυτό που ζήτησα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ ξανά στο Καραϊσκάκη και θα συναντήσω τους φίλους μου», δήλωσε ο Πορτογάλος, ο οποίος όπως τόνισε δεν έχει συνειδητοποιήσει, ότι θα είναι αντίπαλος της παλιάς του ομάδας.

«Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά σίγουρα είναι σαν να παίζεις κόντρα στον αδερφό σου. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω αλλά συνάμα θα είναι πολύ παράξενο», είπε.

Κληθείς να κάνει πρόβλεψη του για τα δύο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Περιμένω δύο παιχνίδια επιπέδου και είμαι βέβαιος πως η καλύτερη ομάδα θα νικήσει. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι το αουτσάιντερ του ομίλου, καθώς διαθέτει μικρότερη εμπειρία σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Δεν έχουμε όμως τίποτα να χάσουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το ποδόσφαιρο είναι σπορ των εκπλήξεων».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε και για την δουλειά του συμπατριώτη του Μάρκο Σίλβα, ενώ εξέφρασε και μία τρελή επιθυμία.

«Έχω μιλήσει με τους φίλους μου στον Ολυμπιακό και παρακολούθησα 4-5 παιχνίδια. Μου αρέσει το επιθετικό στιλ του Μάρκο Σίλβα. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και θα τα πάει καλά στην Ευρώπη.

Θα είναι τέλειο εάν ο Ολυμπιακός και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκριθούν στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρω πως οι πιθανότητες είναι εναντίον μας αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Έτσι δεν είναι;

Με την ευκαιρία της συνέντευξης να στείλω μία πολύ μεγάλη αγκαλιά στους Έλληνες φίλους. Ελπίζω να σας δω στο Μάξιμιρ όπου είστε ευπρόσδεκτοι και στη συνέχεια στον Πειραιά. Μου λείπετε πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags