Facebook Pixel Πρωταθλήτρια στα... εκτός η Άρσεναλ!
Ποδόσφαιρο
| 2015-08-29 16:46:00

Πρωταθλήτρια στα... εκτός η Άρσεναλ!

Πρωταθλήτρια στα... εκτός η Άρσεναλ!

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια στην φετινή Πρέμιερ πανηγύρισε η Άρσεναλ, καθώς κατάφερε να φύγει με το τρίποντο (1-0) από την έδρα της Νιούκαστλ. 21 τελικές για τους "κανονιέρηδες", μόλις 1 για τους γηπεδούχους!

Η Άρσεναλ έδειξε από την αρχή του αγώνα στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" ότι θα είναι το απόλυτο αφεντικό, παίρνοντας τον πλήρη έλεγχο, εκμεταλλευόμενη κιόλας την αποβολή του Μίτροβιτς στο 16ο λεπτό.

Φυσικά, με 10 παίκτες η Νιούκαστλ θα ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, εξ' ου και η μόλις 1 τελική σε ολόκληρο το ματς.

Από την άλλη η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ είχε 21 τελικές προσπάθειες και σε μία από αυτές στο 52' κατάφερε να προηγηθεί. Ο Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν μπήκε στη περιοχή, σούταρε και η μπάλα αφού βρήκε πρώτα στον Κολοτσίνι, "αναπαύτηκε" στα δίχτυα του Κρουλ.

Το γκολ αυτό έδωσε τη νίκη στην Άρσεναλ και το δεύτερο τρίποντο την φετινή χρονιά, πάλι εκτός έδρας. Θυμίζουμε ότι σε δύο ματς εντός οι λονδρέζοι δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη νίκη, καθώς έχουν μία ήττα από την Γουέστ Χαμ (0-2) και μία "λευκή" ισοπαλία με την Λίβερπουλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νιούκαστλ (ΜακΛάρεν): Κρουλ, Γιάνμαατ, Μπεμπά, Κολοτσίνι, Χαϊντάρα, Ανίτα (72' Πέρεθ), Κόλμπακ, Σισοκό (78' Σισέ), Βαϊνάλντουμ, Τοβέν (86' Ντε Γιονγκ), Μίτροβιτς

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Τσεχ, Μπεγερίν, Κοσιελνί, Γκαμπριέλ, Μονρεάλ, Κοκελέν, Ράμσεϊ, Καθόρλα, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (81' Αρτέτα), Γουόλκοτ (69' Ζιρού), Σάντσες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags