Facebook Pixel Έτσι, δεν θα ΠΑΣ πάλι πουθενά ΠΑΟΚ...
| 2015-08-30 23:23:00

Έτσι, δεν θα ΠΑΣ πάλι πουθενά ΠΑΟΚ...

Έτσι, δεν θα ΠΑΣ πάλι πουθενά ΠΑΟΚ...

Ο Δικέφαλος για 20 λεπτά πάτησε τους Γιαννιώτες, όμως δεν νίκησε τον Βελλίδη, ενώ οι γηπεδούχοι πήραν τα δώρα των Όλσεν και Σάμπο και το "τρίποντο" με 3-1. Απαράδεκτος Ζάιρο, αποβλήθηκε σωστά στο 62`

Δυο τραγικά λάθη, ένα από τον Όλσεν, που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, κι ένα δεύτερο από τον Σάμπο, ο οποίος έβαλε αυτογκόλ χάρισε μια εύκολη νίκη στον ΠΑΣ με 3-1, την οποία έκανε ευκολότερη και η ανόητη ενέργεια του Ζάιρο που χτύπησε τον Μπέριο και αποβλήθηκε στο 62`. Ο Δικέφαλος ήταν εντυπωσιακός στο διάστημα 25`-45`με πέντε ευκαιρίες, αλλά σταμάτησε στον πολύ καλό Βελλίδη. Ο Τσάβες απλά στο 75` έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, σε μια νίκη με δόση τύχης μεν για τους Γιαννιώτες, αλλά δίκαιη δε, όπως εξελίχτηκε το ματς. Λάθος η έμπνευση Τούντορ με τον αργό Τζιολη στα στόπερ, λάθος ο Όλσεν, λάθος που ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει φορ, με τον Κροάτη να έχει πολλή δουλειά στη διακοπή, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, κι έχει βάλει ένα γκολ στο 90+1`... Ο ΠΑΣ με την ομοιογένεια του συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Πετράκη.

Αστείο γκολ, Βελλίδης και αστοχία!

Όταν "τρως" γκολ στο 4` από πλάγιο άουτ και τον τερματοφύλακα σου να κάνει έξοδο του... Μεσολογγίου, κάνεις πολύ κακή αρχή!Το γκολ του Μανιά πάντως θα μπορούσε να απαντηθεί γρήγορα, καθώς στο 5` ο Γιάχος θα μπορούσε να δείξει πέναλτι στο χέρι του Μπέριου στο όριο της περιοχής. Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα, ανασταλτικά και δημιουργικά (πολλά λάθη), αφού ο Σάμπο δεν είχε μπει στο πνεύμα του αγώνα, ενώ οι ταχύτατοι Ίλιτς και Μανιάς προκαλούσαν πονοκεφάλους...

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE του ματς

Ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να βρει ρυθμό, ενώ ο ΠΑΣ λίγο έλειψε στο 28` με τον Μανιά στην κόντρα να κάνει τη ζημιά. Η φάση αυτή φαίνεται οτι... ξύπνησε τους παίκτες του Τούντορ που έκαναν τρεις ευκαιρίες σε τρία λεπτά! (30`, 31`, 31`)! Στην πρώτη ο Βελλίδης σταμάτησε τον Μακ, μετά έβγαλε κόρνερ το σουτ του Πέλκα και στην τρίτη ο Στρούνα σταμάτησε στη γραμμή το τακουνάκι (!) του Βίτορ! Κερασάκι στην τούρτα, η χαμένη ευκαιρία των Κόστα και Σάμπο στο 34`, με τον Δικέφαλο να έχει ένα εκρηκτικό 6-7λεπτο, έχοντας κλείσει τον ΠΑΣ στα καρέ του! Το ημίχρονο έκλεισε με το Βελλίδη να λέει "όχι" στον Λέοβατς, σε ένα πρώτο μέρος όπου ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε απόλυτα από το 25` και μετά.

Ο Σάμπο το καρφί, ο Ζάιρο την ταφόπλακα

Κόντρα σε ό,τι είχαμε δει από το 25` και μετά, έγινε το 2-0! Ο Ίλιτς έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Ναδάλες έκανε το γύρισμα και ο Σάμπο με προβολή "σκότωσε" τον Όλσεν! Ο Τούντορ έβγαλε τον αρνητικό Σάμπο για να βάλει τον Ροντρίγκες, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει και πάλι τα πατήματα του. Όλα όμως πήγαν στράφι στο 62`, όταν ο Ζάιρο σε μια διεκδίκηση χτύπησε με αγκωνιά τον Μπέριο και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη...

Ο Βελλίδης στο 69` σταμάτησε πάλι τον Πέλκα, με τον Τούντορ να περνά και τον Μυστακίδη, αλλά ήρθε ο Τσάβες στο 75` με ωραία εκτέλεση από την περιοχή να γράψει το 3-0! Τα όσα ακολούθησαν ήταν διαδικαστικά, με τον ΠΑΣ να έχει και δοκάρι στο 90+1` με τον Σαπαλίδη και τον Βίτορ ένα λεπτό μετά να γράφει το τελικό 3-1 με προβολή.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπεριος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ίλιτς (Γιάκος 71'), Τσάβες (Σαπαλίδης 86'), Ακόστα, Μανιάς (Φερφελής 79')

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο (Ροντρίγκες 60'), Πέλκας, Ζάιρο, Μακ (Μυστακίδης 70')

Κάρτες: Κάτσε 24', Σάμπο 41', Ζάιρο 45'/ Τσάβες 48', Φερφελής 87'
Αποβολές: Ζάιρο 62'

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags