Facebook Pixel Τι τρέχει και έχει τόσα νεύρα ο Μπεργκ;
| 2015-09-01 22:45:00

Τι τρέχει και έχει τόσα νεύρα ο Μπεργκ;

Τι τρέχει και έχει τόσα νεύρα ο Μπεργκ;

Κάτι δεν πάει καλά με τον σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού που μέσα στον αγώνα τα χώνει άγρια ακόμα και σε συμπαίκτες του! Ποιος τον νευριάζει και τι είναι αυτό που τον ενοχλεί; 

Ο Μπεργκ είναι αναμφίβολα ο απόλυτος ηγέτης του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης που παίρνει την ομάδα του στις πλάτες και που στα δύσκολα βγαίνει μπροστά και καθαρίζει.

Ακόμα και στο φαινομενικά εύκολο παιχνίδι με την Καλλονή, ο Σουηδός ήταν αυτός που, μετά τον αποκλεισμό-ντροπή από την Καμπάλα, με μία ακόμα "μαγική" εμφάνιση (1 γκολ, 1 ασίστ), οδήγησε τους Πράσινους σε μια άνετη επικράτηση.

Ωστόσο, είναι εμφανές ότι ο διεθνής φορ δε νιώθει καλά και πως κάτι του φταίει. Αυτό διαπιστώνεται εύκολα από τη συμπεριφορά που βγάζει στο γήπεδο. Ο κατ΄ άλλα ήρεμος Σουηδός, όπως τον γνωρίσαμε τις προηγούμενες σεζόν, εκνευρίζεται πλέον πολύ εύκολα στον αγωνιστικό χώρο, μανουριάζει με το παραμικρό, τσαντίζεται με τους αντιπάλους και φωνάζει ακόμα και στους συμπαίκτες του.

Μετά το παιχνίδι με την Καμπάλα μίλησε δημόσια για "αποκλεισμό μ...", στο ματς με την Καλλονή έριξε εν ψυχρώ αγκωνιά στον παίκτη που τον μάρκαρε (και κανονικά έπρεπε να αποβληθεί), ενώ γενικά δείχνει σε κάθε ευκαιρία ...ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Τι δεν πάει καλά με τον Μπεργκ; Τι τον ενοχλεί στον Παναθηναϊκό και γιατί βγάζει αυτό τον κακό πρόσωπο στο γήπεδο; Συμβαίνει κάτι στα αποδυτήρια ή μήπως είναι κάτι άλλο που τσαντίζει τον Σουηδό;

Όπως και να έχει, η διοίκηση και ο Γιάννης Αναστασίου οφείλουν να εντοπίσουν το "θέμα" με τον Σουηδό και να βρουν άμεσα τη λύση προτού η παρουσία του Μπεργκ από ευεργετική γίνει ...προβληματική για τον Παναθηναϊκό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags