Facebook Pixel Τι ποντάρουμε στο Ρουμανία-Ελλάδα;
| 2015-09-07 14:22:00

Τι ποντάρουμε στο Ρουμανία-Ελλάδα;

Τι ποντάρουμε στο Ρουμανία-Ελλάδα;

Μετά από ημέρες, το κουπόνι είναι λειψό και έτσι μπορούμε να ρίξουμε ακόμα μεγαλύτερο βάρος στα προκριματικά των Euro. Η Εθνική μας ομάδα πλέον δεν έχει και μαθηματικά καμία ανάμειξη με την πρώτη τριάδα. 

Οι αποτυχίες είναι πολλές. Εντός έδρας δεν μπορούμε καν να σκοράρουμε. Στα εκτός έδρας ματς η τύχη μας κόντρα στη Ρουμανία δεν είναι στα ύψη. Πλέον υστερούμε σημαντικά κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους. Η Ρουμανία προέρχεται από δύο σερί 0-0 και είδε τη Βόρεια Ιρλανδία να την προσπερνά στη βαθμολογία. Της λείπει το γκολ στα τελευταία ματς.

Το ντέρμπι του ομίλου διεξάγεται στο Μπέλφαστ και είναι ανάμεσα στη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουγγαρία. Οι Βορειοιρλανδοί είναι στα φόρτε τους. Ηττήθηκαν μόνο από τους Ρουμάνους στον όμιλο και αν μη τι άλλο δικαιωματικά βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Νίκη επί της Ουγγαρίας και οι πόρτες της Γαλλίας ανοίγουν. Σφιχτό σύνολο. Δεν θα διαλύσει τον αντίπαλο. Ίσα-ίσα που η ισοπαλία είναι δική της και θα παίξει πονηρά. Η Ουγγαρία δεν ξέφυγε από την ισοπαλία κόντρα στη Ρουμανία και έτσι είναι στο -3 από την 2η θέση. Χρειάζεται νίκη στο Μπέλφαστ. Το διπλό στο 2.85, σημείο αουτσάιντερ, αν και είναι υπολογίσιμη δύναμη η Ουγγαρία. Επίσης η Φινλανδία έχει να αντιμετωπίσει τα Νησιά Φερόε.

Νωρίτερα, σε άλλο όμιλο στον 9ο, η Δανία παίζει στην έδρα της Αρμενίας. Οι Δανοί είναι υπό πίεση καθώς δεν ξέφυγε από την ισοπαλία στο ματς με τους Αλβανούς, με συνέπεια να έχει την ίδια βαθμολογία με την αντίπαλό της. Η Αρμενία είναι στο βυθό της βαθμολογίας, μαζί με τη Σερβία και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Κάπως πιο σοβαρή εντός έδρας. Η Δανία δεν έχει το εύκολο γκολ στα τελευταία παιχνίδια και αυτό ίσως της στοιχίσει στη συνέχεια. Το διπλό είναι στο 1.75, με την Αρμενία να έχει τον άσο γύρω στο 4.00.

Η Πορτογαλία επίσης θέλει να ξεφύγει από τους διώκτες της. Μετά το 0-1 με τη Γαλλία στο φιλικό παιχνίδι, οι Πορτογάλοι του Σάντος πρέπει να πιστοποιήσουν το ρόλο του φαβορί. Προέρχεται από δύο σερί over στα προκριματικά, γεγονός ασυνήθιστο για τις ομάδες του Σάντος. Μόλις 4 γκολ στο παθητικό της. Η Αλβανία του Ντε Μπιάσι είναι αήττητη και άκρως απειλητική στην τωρινή προκριματική διαδικασία. Στο υψηλό 4.80 ο άσος της. Η Πορτογαλία έχει το διπλό στο 1.65. Μάχη θα γίνει, σφιχτό ματς. Λογικά το under υπερισχύει, αλλά δύσκολα μπορούν να γίνουν προγνωστικά. Στο πρώτο ματς, στην Πορτογαλία, η Αλβανία νίκησε με 1-0.

Στον 4ο όμιλο η πρωτοπόρος πλέον Γερμανία δοκιμάζεται στην έδρα της Σκωτίας. Το διπλό είναι στο 1.40. Έδειξε για πρώτη φορά ότι μπορεί να παίξει αξιόλογο ποδόσφαιρο στην προκριματική φάση. Προέρχεται από τη νίκη επί της Πολωνίας και είναι στα καλύτερά της. Η Σκωτία, πάντως, προέρχεται από γκέλα και δεν δείχνει να έχει τύχη. Επίσης, στον ίδιο όμιλο, η Ιρλανδία κοντράρεται με τη Γεωργία. Η φιλοξενούμενη νίκησε τη Σκωτία και βελτίωσε απλά τη συγκομιδή της. Η Ιρλανδία πέρασε πάνω από τη Σκωτία και κατέχει πλέον την 3η θέση, ενώ θέλει να φτάσει Πολωνία και Γερμανία. Ο άσος στο 1.40. Αν δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας η Ιρλανδία, τότε έχει καλή τύχη αυτό το στάνταρ σημείο. Για πολλά γκολ το ματς της Πολωνίας με το Γιβραλτάρ.

Μαζί με τα υπόλοιπα, υπάρχει και το διεθνές φιλικό ανάμεσα στη Γαλλία και τη Σερβία. Οι Γάλλοι συνεχίζουν να δίνουν τα φιλικά ματς για να είναι σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει του δικού τους Euro. Με την Πορτογαλία προ ημερών φρόντισαν να μείνουν στο 1-0, στο τέλος, με το φάουλ του Βαλμπιενά. Άντεξε η άμυνά της παραδόξως, καθώς στα φιλικά έχει δεχτεί αρκετά γκολ. Η Σερβία έδωσε τη δική της μάχη με την Αρμενία και νίκησε με σκορ 2-0, για να έχει επιτέλους θετικό πρόσημο στον όμιλο. Από τις καλές νίκες για τη Σερβία, που πάντα έχει ποιότητα, αλλά της λείπει η σοβαρότητα.

Στην Αργεντινή η Ραφαέλα αντιμετωπίζει την Κίλμες, με τη γηπεδούχο να έχει συνέλθει εντός έδρας, ενώ η φιλοξενούμενη προέρχονταν από 4 σερί νίκες, μέχρι να μείνει στην ισοπαλία κόντρα στην Ατλέτικο Τέμπερλεϊ. Στην ισοπαλία έληξαν πέρσι και τα δύο τους παιχνίδια. Φαβορί η Εστουδιάντες με αντίπαλο την Αλντοσίβι. Μέτρια, πάντως, εντός έδρας, όπου είναι 5 χωρίς ήττα. Η Αλντοσίβι μετρά 4 σερί ήττες εκτός έδρας.

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ

Πτώση στον άσο του 1.42 η Γαλλία. Άνοδος για τον άσο της Ιρλανδίας στο 1.48. Πέφτει το διπλό της Γερμανίας στο 1.41. Άνοδος για τον άσο της Ρουμανίας στο 1.74, για τον άσο της Βόρειας Ιρλανδίας (2.53), πέφτει το διπλό της Πορτογαλίας στο 1.66 και ανεβαίνει το διπλό της Δανίας στο 1.87.

Πηγή: betpicks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags