Facebook Pixel «Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν θριαμβολογούμε αλλά...»
| 2015-09-08 00:02:00

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν θριαμβολογούμε αλλά...»

«Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν θριαμβολογούμε αλλά...»

Ο Κώστας Τσάνας έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια και εξήγησε γιατί η Ελλάδα μπορεί να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ:

ADVERTISEMENT

«Δίνω πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος το βάρος και το φορτίο της τελευταίας θέσης σε αυτό τον όμιλο. Δύσκολο να το διαχειριστείς όταν έχεις μάθει τον κόσμο να είσαι σε καλύτερο επίπεδο και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Οι ποδοσφαιριστές κέρδισαν πάρα πολύ σε θέμα αυτοπεποίθησης με αυτό το αποτέλεσμα. Η προσπάθεια έδειξε πως μπορούμε να έχουμε μια υγιή αντίδραση. Δεν χαιρόμαστε, ούτε θριαμβολογούμε μετά από αυτό το αποτέλεσμα, όμως κοιτάζουμε το πρόβλημα στο βάθος του και το μέλλον με αισιοδοξία».

Για την διάδοχη κατάσταση και τι θα προτείνει: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ικανότητα και μέλλον. Πάρα πολλοί είναι σε μικρή ηλικία και αυτό μερικοί το ξεχνούν. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα μιλήσω με τον νέο τεχνικό και θα προτείνω κάποια πράγματα για τη συνέχεια».

Για το τι μαθαίνει η Εθνική από αυτά τα παιχνίδια: «Αυτό που μάθαμε είναι να αντιδράμε τις δύσκολες στιγμές. Δεν έρχονται όπως τα θες πάντα τα πράγματα. Έγιναν κάποιες αλλαγές που έδειχναν να επηρεάζουν την ομάδα. Έλλειπαν πολλοί ποδοσφαιριστές, παίζαμε με τη Ρουμανία που πιέζει πολύ. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα προβλήματα, αλλά και να βρίσκουμε λύσεις»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags