Facebook Pixel Παλαίμαχος άσος του ΠΑΟ «έκραξε» το Τριφύλλι και αποθέωσε τον Ολυμπιακό!
| 2015-10-31 18:34:00

Παλαίμαχος άσος του ΠΑΟ «έκραξε» το Τριφύλλι και αποθέωσε τον Ολυμπιακό!

Παλαίμαχος άσος του ΠΑΟ «έκραξε» το Τριφύλλι και αποθέωσε τον Ολυμπιακό!

Έχοντας παίξει σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, τον έβγαλαν να μιλήσει για το ντέρμπι της Κυριακής, όμως αυτός τα... έχωσε στους Πράσινους και αποθέωσε τους Ευρθρολεύκους.

«Το μεγάλο ατού του Παναθηναϊκού, είναι παίκτες όπως ο Καρέλης, ο Νίνης που έχουν δίψα για διάκριση. Αλλά δε βλέπω κάτι το ιδιαίτερο. Είναι μέτρια ομάδα και όχι για πρωταθλητισμό. Πρωταθλητισμός σημαίνει να μην χάνεις και να κερδίζεις. Να έχεις πάγκο. Όπως έχει ο Ολυμπιακός. Όποιος και να τραυματιστεί έχει άλλον από πίσω. Έτσι και δεν τραβήξει ο Μπεργκ ή δεν σκοράρει ο Καρέλης...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μεγάλος Ανδρέας Παπαεμμανουήλ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής που πήρε μεταγραφή από το «τριφύλλι» για την «Ενωση» και έγραψε ιστορία πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα και με τους δύο!

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣπορτΦΜ 94.6:

«Άνοιξα τον δρόμο για να γίνουν μεταγραφές από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ. Ακολούθησε ο Δομάζος», θυμήθηκε αρχικά ο σπουδαίος άσος του παρελθόντος.

Για το αυριανό ντέρμπι στη Λεωφόρο: «Τα παιχνίδια αυτά δεν έχουν λογική. Είναι ανοιχτά παιχνίδια που μπορεί να βγει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Είναι ισοδύναμες ομάδες Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία. Αν είναι να κερδίσει κάποιος ας είναι ο καλύτερος. Και η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της».

Για την αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ: «Θεωρώ λάθος ότι αντικατέστησε τον Δέλλα. Και δεύτερο λάθος που αντικατέστησε τον Μανωλά και φέρνει σε αυτό το παιχνίδι έναν ξένο τεχνικό που δεν ξέρει την ομάδα. Θέλει να κάτσει στον πάγκο; Το θεωρώ λάθος».

Για την κατάσταση στον τωρινό Παναθηναϊκό: «Το μεγάλο ατού του Παναθηναϊκού, είναι παίκτες όπως ο Καρέλης, ο Νίνης που έχουν δίψα για διάκριση. Αλλά δε βλέπω κάτι το ιδιαίτερο. Είναι μέτρια ομάδα και όχι για πρωταθλητισμό. Πρωταθλητισμός σημαίνει να μην χάνεις και να κερδίζεις. Να έχεις πάγκο. Όπως έχει ο Ολυμπιακός. Όποιος και να τραυματιστεί έχει άλλον από πίσω. Έτσι και δεν τραβήξει ο Μπεργκ ή δεν σκοράρει ο Καρέλης...».

Για τη διαφορές του τότε και του σήμερα, όπου παίκτες όπως ο ίδιος που δοκίμασαν το πόδι τους ολοένα και απουσιάζουν από τα γήπεδα: «Δεν είναι ότι δεν έχουν γερά πόδια. Δεν έχουν εμπιστοσύνη σε αυτά και πλέον είναι τόσο κλειστές οι άμυνες που δεν έχουν περιθώρια. Οπότε οι ομάδες παίζουν συνεχώς με πάσες και από τα πλάγια».

Για το αν θα ήθελε να παίζει σήμερα: «Φυσικά και θα ήθελα. Ορισμένες φορές βλέπω παιχνίδια και λέω ‘που είναι τα νιάτα!».

Για τις αναμνήσεις από τις δύο ομάδες: «Στην ΑΕΚ πέρασα τα καλύτερά μου χρόνια. Φυσικά αγαπάω και τις δύο ομάδες».

Για τον καλύτερο προπονητή που συνεργάστηκε: «Ξεχωρίζω τον Μπόμπεκ. Ήταν ασυναγώνιστος. Όλοι οι άλλοι ήταν απλώς οδοντόκρεμες».



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags