Facebook Pixel Η εξήγηση του Μπαρτζώκα για την ήττα και η ατάκα για την διαφορά!
| 2017-01-25 00:17:00

Η εξήγηση του Μπαρτζώκα για την ήττα και η ατάκα για την διαφορά!

Η εξήγηση του Μπαρτζώκα για την ήττα και η ατάκα για την διαφορά!

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα ανέλυσε γιατί έχασε η ομάδα του από τον Παναθηναϊκό και είπε... μεγάλη ατάκα για την διαφορά.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε το ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, κυρίως γιατί έκανε πολλά λάθη που έδωσαν εύκολους πόντους στο "τριφύλλι", σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος σημείωσε ότι δεν ήθελε να μεγαλώσει η διαφορά, για τους δικούς του λόγους...

"Ήταν ένα σκληρό και κλειστό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Κάποιες λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Αν κοιτάξει κάποιος τη στατιστική, θα δει ότι είχαμε 12 περισσότερες επιθέσεις, καλύτερα ποσοστά στα σουτ. Κάναμε όμως πολλά λάθη, που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Ήταν ο κρίσιμος παράγοντας στο παιχνίδι, αυτός που έκρινε τον νικητή. Ο Παναθηναϊκός βρήκε ευκαιρίες να σκοράρει στο ανοιχτό γήπεδο. Για εμάς ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε σε αυτό. Όταν τα λάθη σου δίνουν εύκολους πόντους στον αντίπαλο, πέφτει η ψυχολογία σου. Πρέπει να περιορίσουμε τέτοιου είδους λάθη, να έχουμε καλύτερες και πιο ξεκάθαρες αποφάσεις. Μόνο έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίζουμε τα παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, για να απαντήσει εν συνεχεία σε ερώτηση για το αν φοβάται πως τα προβλήματα τραυματισμών μπορούν να "κόψουν" τον δρόμο της ομάδας του προς τα playoffs.

"Δεν μπορώ να φοβάμαι, ή να σκέφτομαι κάτι. Μπαίνεις και παίζεις στον ανταγωνισμό. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε πάρα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, που έχει δημιουργήσει θέμα στην ψυχολογία μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για εμάς, ούτε χρόνος για να σκεφτούμε κάτι".

Τέλος, σε ερώτηση για το γεγονός πως δεν έκαναν φάουλ οι παίκτες του στα τελευταία δευτερόλεπτα, κι ενώ κυνηγούσαν στο σκορ, είπε:  "Είχε καλούς παίκτες στις βολές. Δεν πιστεύω ότι μια έμπειρη ομάδα θα έχανε ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μεγαλώσει η διαφορά, για τους δικούς μου λόγους".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags