Facebook Pixel Τι έγινε εν ώρα αγώνα με Μπουρούση - Πασκουάλ - Δείτε το απίστευτο βίντεο!
| 2017-01-25 01:16:00

Τι έγινε εν ώρα αγώνα με Μπουρούση - Πασκουάλ - Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Τι έγινε εν ώρα αγώνα με Μπουρούση - Πασκουάλ - Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Μία στιγμή από το ματς με την Μπαρτσελόνα, που δείχνει πάρα πολλά για τον φετινό Παναθηναϊκό…

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έδωσε τις απαντήσεις του τόσο στους εχθρούς όσο και στους φίλους.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό δεν ήταν ούτε οι πόντοι, ούτε τα ριμπάουντ, ούτε το τρομερό πάθος που έβγαζε και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Το αξιοσημείωτο ήταν ότι ο Έλληνας σέντερ έγινε το «μυαλό» του Παναθηναϊκού, βγήκε μπροστά και πέρασε και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του αυτό που ζήταγε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Άλλωστε, ο Καταλανός κόουτς, από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στο ΟΑΚΑ, λέει συνεχώς ότι ο Μπουρούσης είναι πολύ σημαντικός παίκτης για το Τριφύλλι και θα πρέπει να τον αξιοποιήσουν στο μέγιστο. Όπως θα δείτε λοιπόν και στο παρακάτω βίντεο, ο κόουτς των Πρασίνων, δεν χρησιμοποιεί τον Έλληνα σέντερ μόνο για να παίρνει πόντους στην επίθεση και καλές άμυνες πίσω.

Τον θέλει και να μεταφέρει τις οδηγίες του, να δίνει το σύνθημα στην ομάδα και να κατευθύνει τους υπόλοιπους στο παρκέ, έστω και αν αυτός βρίσκεται κάτω από την ρακέτα.

Δείτε το βίντεο, από το τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με την Μπάρτσα:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags