Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα στα αποδυτήρια της Τούμπας με Σαββίδη και Σάββα Θεοδωρίδη - Το περίμενε κανένας;
| 2017-03-06 00:30:00

Απίστευτα πράγματα στα αποδυτήρια της Τούμπας με Σαββίδη και Σάββα Θεοδωρίδη - Το περίμενε κανένας;

Απίστευτα πράγματα στα αποδυτήρια της Τούμπας με Σαββίδη και Σάββα Θεοδωρίδη - Το περίμενε κανένας;

Αυτό που έγινε μετά το παιχνίδι, σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο στην ιστορία των ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Διαβάστε τι συνέβη με τα αφεντικά του Δικεφάλου και θα καταλάβετε...

Το αποψινό ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού είχε μια καλώς εννοούμενη …ιδιαιτερότητα για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς όλα κύλησαν ομαλά από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, δίχως επεισόδια και ακρότητες.

Εξίσου θετικό είναι το γεγονός ότι και μετά τη λήξη του αγώνα το κλίμα μεταξύ των παραγόντων των δυο ομάδων ήταν πολύ καλό, σε αντίθεση με αυτά που συνέβαιναν μέχρι και πριν από λίγο καιρό, όταν οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ θεωρούνταν κάκιστες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, με τους δυο να τα λένε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Ο κ. Θεοδωρίδης, μάλιστα, έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Δικεφάλου για τη φιλοξενία.

Ο κ. Σαββίδης μίλησε για τη συνάντηση των δυο ανδρών και εξέφρασε το σεβασμό του για τον αντιπρόεδρο των Πειραιωτών λέγοντας τα εξής:

"Εγώ τον ρώτησα αν είναι όλα καλά, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Σέβομαι την ηλικία του και την αγάπη του για την ομάδα του είναι ποδόσφαιρο. Σήμερα έπρεπε κάποιος να στεναχωρηθεί και χαίρομαι που στεναχωρήθηκαν εκείνοι".

Πάντως, ο Σάββας Θεοδωρίδης δεν συνομίλησε μόνο με τον Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια, αλλά και με τον γιο, Γιώργο. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον επαίνεσε για τη δουλειά που κάνει στον ΠΑΟΚ στο πλευρό του πατέρα του, ενώ του έφερε ως παράδειγμα προς μίμηση τον δικό του γιο, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, που είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της UEFA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags