Facebook Pixel Τρομερά «καρφιά» Κωστένογλου για Αναστόπουλο - «Θα είμαστε ξανά τόσο χάλια, αλλά θα νικάμε…»
| 2017-03-12 18:55:00

Τρομερά «καρφιά» Κωστένογλου για Αναστόπουλο - «Θα είμαστε ξανά τόσο χάλια, αλλά θα νικάμε…»

Τρομερά «καρφιά» Κωστένογλου για Αναστόπουλο - «Θα είμαστε ξανά τόσο χάλια, αλλά θα νικάμε…»

Ο προπονητής του Άρη εξήγησε πως δεν ευθύνεται αυτός για την τραγική εικόνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Κισσαμικό, ωστόσο σημείωσε πως όπως και να παίζουν πλέον οι Κίτρινοι, θα συνεχίσουν να νικάνε!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Πετύχαμε μία σημαντική νίκη σε έναν αγώνα που ξεκίνησε με αισιόδοξα μηνύματα και τελείωσε με πολύ αγχωτικό τρόπο. Αντικειμενικά ήμασταν πολύ καλοί στο α΄μέρος για τα δεδομένα του παρελθόντος. Ο Άρης έπαιξε συνδυαστικό ποδόσφαιρο, είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Υπήρχαν ιδιαιτερότητες λόγω των αναγκαστικών αλλαγών. Ήδη οι δύο αλλαγές άλλαξαν τα σχέδιά μας. Στο β΄μέρος, πλέον, θα πρέπει να ξεπερνάμε όλες τις δυσκολίες. Θα βγάλω τον παράγοντα άγχος, αλλά υπάρχουν και αντικειμενικά προβλήματα. Είμαι εδώ για να τα ξεπεράσουμε κι αυτά. Δεν έχω μαγικό ραβδάκι. Θα είχα μεγάλη ευθύνη αν ήμασταν έτσι από την αρχή. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα στο β΄μέρος».

Για την κακή εικόνα στο β΄μέρος: «Τον ξαναείδατε τον Άρη τόσο καλό στο πρώτο ημίχρονο σε άλλα παιχνίδια; Ίσως ελάχιστα ματς. Και όχι σε όλο το ημίχρονο. Αρα κάτι έχει αλλάξει. Υπήρχαν δύο αναγκαστικές αλλαγές. Απαντώ με επιχειρήματα. Εγώ αιφνιδιάστηκα που παίξαμε καλά 45 λεπτά. Στο ματς με τον Αιγινιακό, δεν κινδυνεύσαμε αλλά εμένα δεν μου άρεσε ο Άρης. Εδώ σε 15 μέρες αλλάζουμε άρδην, άρα πρέπει να το υπογραμμίσουμε. Ο κ. Καρύδας δεν είναι υπεύθυνος, αλλά εγώ. Επειδή με προκαλούν μέσα στην εβδομάδα και σιώπησα δεν θέλω να αναφερθώ. Γιατί λέτε τον κ. Καρύδα και όχι άλλον που ήταν εδώ. Εχετε δει ομάδα τον Μάρτιο να αλλάξει εικόνα άμεσα, είναι αφύσικο. Στο β΄ημίχρονο η εικόνα μας από πάρα πολύ καλή, έγινε τραγική. Αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ δεν μπορώ να μην δεν δώσω συγχαρητήρια. Δεν μπορούσαν από ένα σημείο κι έπειτα. Γι αυτό την Παρασκευή η προπόνηση ήταν υποτονική, για να έχουμε αυτό το 45λεπτο. Μακάρι να έχουμε και στα άλλα ματς ένα 45λεπτο τέτοιο. Θέλετε σε 10 μέρες να αλλάξουμε μία εικόνα τον Μάρτιο. «Ίσως ξαναδείτε τόσο χάλια τον Άρη, αλλά θα παίρνει τις νίκες».

Για το πότε θεωρεί ότι ο Άρης θα δείξει σταθερότητα: «Θα συνεχίσουν οι μεταπτώσεις. Δεν θα σταματήσουν. Δεν μπορώ να προσδιορίσω το πότε, μπαίνουμε ήδη στον Απρίλιο. Στόχος είναι ακόμα κι έτσι να κερδίζουμε. Δεν έχω την δυνατότητα να αλλάξω τον Άρη και να παίζει 90 λεπτά ποδόσφαιρο. Εμένα με χαροποιεί ότι είδα σε 45 λεπτά, ότι κάποιος προπονεί αυτή την ομάδα, ότι κάτι γίνεται. Περίμενα να έχουμε πτώση, όχι σε αυτό το σημείο. Άλλες αλλαγές ήθελα, άλλες έκανα με τις αναγκαστικές αλλαγές. Έβαλα παίκτες που ήταν τελείως έξω και έπαιξαν, όπως ο Χαριτωνίδης. Πάνω στη ζυγαριά έβαλα πολλά πράγματα. Πολλές φορές θες κάτι άλλο αλλα δεν μπορείς να το κάνεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags