Facebook Pixel Ρώτησαν τον Μπουχαλάκη αν περνάει από το μυαλό τους το ενδεχόμενο να χάσουν τον τίτλο!
| 2017-04-09 22:46:00

Ρώτησαν τον Μπουχαλάκη αν περνάει από το μυαλό τους το ενδεχόμενο να χάσουν τον τίτλο!

Ρώτησαν τον Μπουχαλάκη αν περνάει από το μυαλό τους το ενδεχόμενο να χάσουν τον τίτλο!

Ο μέσος του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στη NOVA ήταν απογοητευμένος αλλά έδωσε το σύνθημα για αντίδραση στο ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό και αυτό με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Ο αντίπαλος μας πίεσε στα πρώτα δέκα λεπτά, μετά ανεβήκαμε και είχαμε κάποιες ευκαιρίες, όμως είχαμε και μια άτυχη στιγμή στο γκολ του Λεβαδειακού. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε στο γήπεδο με την προϋπόθεση να το γυρίσουμε και να τελειώσουμε εδώ τον τίτλο, προσπαθήσαμε, δώσαμε το 100% και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Σίγουρα πάντως μπορούσαμε και τους τρεις βαθμούς. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και την εμφάνισή μας. Ανυπομονούμε για το ματς της Πέμπτης, ώστε να δείξουμε αυτό που μπορούμε στο γήπεδο με την ΑΕΚ».

Για τη βοήθεια του κόσμου κόντρα στην ΑΕΚ: «Ξέρουμε πόσο βοηθάει ο κόσμος την ομάδα, έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι όταν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Ξέρουμε ότι θα μας στηρίξει όπως κάθε φορά».

Για το αν υπάρχει στο μυαλό τους το ενδεχόμενο να χάσουν τον τίτλο: «Όχι, κανένα παιδί δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Δεν περνάει από το μυαλό μας. Πρώτα βέβαια θα κοιτάξουμε το Κύπελλο και έπειτα αυτό με τον ΠΑΣ μετά το Πάσχα για να τελειώσουμε αυτή την υπόθεση» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags