Facebook Pixel Αβέβαιο το μέλλον της Παπαδοπούλου στο Survivor: Η νέα ανάρτηση του αδερφού της (ΦΩΤΟ)
Life
| 2017-04-17 12:34:00

Αβέβαιο το μέλλον της Παπαδοπούλου στο Survivor: Η νέα ανάρτηση του αδερφού της (ΦΩΤΟ)

Αβέβαιο το μέλλον της Παπαδοπούλου στο Survivor: Η νέα ανάρτηση του αδερφού της (ΦΩΤΟ)

Μένει ή φεύγει από το παιχνίδι;

Αβέβαιο είναι το μέλλον της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο Survivor. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια αποχώρησε οικιοθελώς από το παιχνίδι του ΣΚΑΙ. Παρόλα αυτά, η παραγωγή δεν εξέδωσε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά ούτε η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε ξενοδοχείο του νησιού.

Μια ανάρτηση του αδερφού της, Στάθη Παπαδόπουλου λίγα 24ωρα πριν στο Facebook, έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι η τραγουδίστρια αποχώρησε από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια παλαιότερη συνέντευξη της Ειρήνης και σχολίασε: «Αυτή είναι Ειλικρινής Και αγωνίστρια και είμαι πολύ υπερήφανος αδελφός. Σε στηρίζουμε και έξω από το παιχνίδι πάμε δυνατά».

Ωστόσο, μια τελευταία ανάρτηση του αναιρεί τα συμπεράσματα που βγήκαν από τα σχόλια του. Ο Στάθηςδημοσίευσε μια φωτογραφία του και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα που του στέλνει. Μάλιστα, απάντησε και στις ερωτήσεις που δέχεται.

Όπως έγραψε στην λεζάντα, δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με την συμμετοχή της αδερφής του: «Ωραία Καλησπέρα σε όλους θέλω να σας πω και πάλι ότι δεν γνωρίζω ευχαριστώ για τα μηνύματα για όλα που λέτε κι εμείς περιμένουμε να μάθουμε Καλό Πάσχα καλή Αναστάση».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:



Πηγή: newsone.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags