Facebook Pixel Οι ατάκες Χιμένεθ για τον τελικό του Κυπέλλου και την πρωτιά στα πλέι οφ
| 2017-05-14 23:33:00

Οι ατάκες Χιμένεθ για τον τελικό του Κυπέλλου και την πρωτιά στα πλέι οφ

Οι ατάκες Χιμένεθ για τον τελικό του Κυπέλλου και την πρωτιά στα πλέι οφ

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου της νίκης επί του ΠΑΟΚ

Προσγειωμένος παραμένει ο Μανόλο Χιμένεθ, παρά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ που την έφερε με το… καλημέρα στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η διαδικασία μόλις ξεκίνησε, κάτι που σημαίνει ότι τίποτα δεν τελείωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου υποστηρίζοντας ότι ανήκει στο παρελθόν και δεν έχει νόημα να μένει κανείς σε αυτό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τη διαφορετική εικόνα της ΑΕΚ σήμερα σε σχέση με τον τελικό;

«Το παιχνίδι του Κυπέλλου αποτελεί ιστορία. Παρελθόν. Ούτε εμείς ούτε ο ΠΑΟΚ παίξαμε καλά. Κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Έδωσα τα συγχαρητήριά μου και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σήμερα, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τουλάχιστον 4-5 κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουμε και ο ΠΑΟΚ, επειδή είναι καλή ομάδα και έπαιζε στην έδρα του είχε κάποιες καλές στιγμές και είχε αυξήσει την πίεση».

για το αν το αποψινό ματς ήταν… απάντηση της ΑΕΚ:

«Το Κύπελλο το κέρδισε ο ΠΑΟΚ και τέλος. Εχει περάσει. Δεν μιλάμε για παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά παιχνίδι πλέι οφ. Κάθε ματς είναι και ένας διαφορετικός… κόσμος».

Για το αν θεωρεί ότι η ΑΕΚ κρατάει τώρα την τύχη στα χέρια της και για τη συνέχεια των πλέι οφ:

«Μόλις τελειώσαμε τον πρώτο αγώνα. Είδατε αρκετοί παίκτες έχουν προβλήματα. Όταν είναι δυο ματς σε μια εβδομάδα πρέπει να είμαστε δυνατοί. Όταν παίζουν οι τρεις από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στα πλέι οφ πρέπει να τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς».

Για το αν θα άλλαζε τη σημερινή νίκη με το Κύπελλο:

«Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να επιλέξεις. Αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου, αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το επόμενο παιχνίδι και όχι το προηγούμενο. Αυτό έχει περάσει. Αν μείνεις στο παρελθόν δεν έχεις τύχη. Μπερδεύεσαι και για το μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags