Facebook Pixel Νέο Coupe μοντέλο από τη Volvo!
Άλλα Σπορ
| 2017-08-01 16:09:00

Νέο Coupe μοντέλο από τη Volvo!

Νέο Coupe μοντέλο από τη Volvo!

Οι Σουηδοί φαίνεται ότι μας ετοιμάζουν ακόμη ένα μοντέλο που θα ενταχθεί στην κατηγορία των coupe. Ας δούμε τις τελευταίες πληροφορίες από το στρατόπεδο της Volvo.

Mετα τα επιτυχημένα S90, V90, V90 Cross Country, XC90 και το νέο XC60, η Volvo βάζει πλώρη για το νέο compact crossover μοντέλο της, το XC40. Το συγκεκριμένο θα ανταγωνιστεί τα premium μοντέλα της μικρομεσαία κατηγορίας και θα πλαισιωθεί και από μια σεντάν έκδοση, το επερχόμενο S40.

Πέρα από τα παραπάνω, νέες πληροφορίες από τη Volvo που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν πως η φίρμα σχεδιάζει να κατοχυρώσει την ονομασία S50, πάνω στην οποία θα στηριχτεί το μελλοντικό μεσαίο coupe της. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες φήμες, το εν λόγω μοντέλο θα σταθεί απέναντι στα Audi A5, BMW 4 Series & Mercedes C-Class Coupe και θα εξοπλίζεται με μοτέρ υψηλής απόδοσης. Έτσι, εκτός από τα δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία και το σπορ στήσιμο, αναμένουμε και τις ανάλογες επεμβάσεις από την Polestar η οποία δεν αποκλείεται να φτάσει την ισχύ κοντά στους 500 ίππους για να «χτυπήσει» τις κορυφαίες εκδόσεις των αντίστοιχων γερμανικών μοντέλων.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της Volvo διανύουν μια αρκετά δημιουργική περίοδο και περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελικά τους σχεδία σχετικά με το coupe μοντέλο που θα λάβει την κωδική ονομασία S50.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags