Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανα πράγματα... Χτες συμφώνησαν, σήμερα έφυγε!
| 2017-09-27 13:36:00

Απίθανα πράγματα... Χτες συμφώνησαν, σήμερα έφυγε!

Απίθανα πράγματα... Χτες συμφώνησαν, σήμερα έφυγε!

Έγινε κι αυτό σε ομάδα της Superleague! Tην Τρίτη συμφώνησε με νέο τεχνικό και προτού προλάβει να κάνει προπόνηση, «χάλασε» το deal!

Θέμα προπονητή προέκυψε και πάλι στην ΑΕΛ καθώς σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, ο Άκης Μάντζιος που επρόκειτο να αναλάβει τον σύλλογο δεν θα μπορέσει να το κάνει λόγω οικογενειακών θεμάτων!

Πιο συγκεκριμένα όπως ενημέρωσε ο κ. Μάντζιος τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, το πρόβλημα έχει να κάνει με το σχολείο του παιδιού του στο οποίο φοιτά από την πρώτη δημοτικού και δεν θέλει να αποχωρήσει από αυτό. Σε ερώτηση γιατί αυτό το θέμα δεν επεξεργάστηκε άμεσα, ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε ότι το θέμα τέθηκε χτες (26/9) προς συζήτηση με την οικογένεια του και ελήφθηκε αυτή η απόφαση.

Ο Άκης Μάντζιος δεσμεύτηκε προς τον κόσμο και την ΠΑΕ να προχωρήσει σε γραπτή δήλωση που θα αναφέρει τους λόγους που δεν επήλθε συμφωνία, με την ΑΕΛ να βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση προπονητή καθώς ο Ηλίας Φυντάνης είναι μια λύση ανάγκης και θα καθίσει στον πάγκο μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ:

Ο κ. Άκης Μάντζιος ενημέρωσε τον κ. Κούγια ότι, για λόγους εντελώς οικογενειακούς και συγκεκριμένα το ηλικίας 9 ετών παιδί του δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από το σχολείο στο οποίο φοιτά από την 1η Δημοτικού και εκεί έχει τους προσωπικούς του φίλους, αδυνατεί να υλοποιήσει τη χθεσίνη προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΛ και να έρθει σήμερα στη Λάρισα για την υπογραφή της γραπτής συμβάσεως.

Σε ερώτηση του κ. Κούγια πως αυτό το πρόβλημα δεν το επεξεργάστηκε με την οικογένεια του το προηγούμενο 48ωρο, δηλαδή από την Κυριακή το βράδυ όταν συναντήθηκε με τον κ. Κούγια μετά την πρόταση μέσω γραπτού μηνύματος που  έκανε ο μάνατζερ του κ. Κλάεβιτς στον κ. Κούγια για να προσλάβει τον κ. Μάντζιο ως προπονητή, μέχρι χθες το μεσημέρι, όταν και επήλθε η συμφωνία στα οικονομικά και στην αποδοχή του κ. Χωριανόπουλου ως βοηθού του, ο κ. Μάντζιος ζήτησε συγγνώμη, είπε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε χτες το βράδυ αργά σε συζήτηση την οποία είχε με τη σύζυγο του και το παιδί του και ότι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν μπορεί να υπογραφεί η γραπτή συμφωνία, η οποία θα επιβεβαιώσει την προφορική, βάσει της οποίας έγινε και η ανακοίνωση της προσλήψεως του, ώστε να πάψουν διάφοροι μάνατζερς προπονητών και προπονητές να ενοχλούν τον κ. Κούγια για να προσληφθούν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως ο κ. Μάντζιος δεσμεύτηκε ότι σε λίγη ώρα θα προβεί σε γραπτή δήλωση, όπου θα εκθέτει τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους που αντιμετώπισε.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται πάλι σε διαδικασία ανευρέσεως του κατάλληλου προπονητού, αφού ο κ. Φυντάνης είναι προσωρινή λύση και μόνο για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags