Facebook Pixel Κι άλλη ποινή στον Μαρινάκη από τον ανακριτή!
| 2015-06-18 21:45:00

Κι άλλη ποινή στον Μαρινάκη από τον ανακριτή!

Κι άλλη ποινή στον Μαρινάκη από τον ανακριτή!

Η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, η εγγύηση-μαμούθ και η παρουσία στο αστυνομικό τμήμα, δεν ήταν οι μοναδικοί περιορισμοί στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. 

Τριπλός ήταν ο περιορισμός που επιβλήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον ειδικό ανακριτή. Ως γνωστόν, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δε θα έχει δικαίωμα από εδώ και πέρα ενασχόλησης με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ θα πρέπει δύο φορές τον μήνα (κάθε 1η και κάθε 15) να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Παράλληλα, o ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων κατέβαλλε εγγύηση 200.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος.

Ωστόσο, οι περιορισμοί για τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο αυτοί, αλλά πολλοί περισσότεροι, από τη στιγμή που έχει αποφασίσει, όπως ξεκαθάρισε στην επίσημη δήλωσή του, ότι θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του συλλόγου.

Καταρχήν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μπορεί όντως να έχει τον τίτλο του προέδρου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά δε θα έχει δικαίωμα να ασκεί διοίκηση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δε θα μπορεί να υπογράφει τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου. Στην ουσία, δηλαδή, θα έχει έναν τίτλο τιμής και τίποτα παραπάνω. 

Ακόμα, δε θα έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπεί την ομάδα στα αρμόδια όργανα, στις κληρώσεις και γενικά σε οτιδήποτε αφορά τον Ολυμπιακό.

Όλα τα παραπάνω εμπερικλείονται στην απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένας περιορισμός που τονίστηκε ιδιαιτέρως από τον ειδικό ανακριτή προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην επτάωρη απολογία. 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δε θα μπορεί να κάνει καμία επίσημη δήλωση σε οποιοδήποτε Μέσο που θα αφορά το σύλλογο! Αυτό είναι κάτι που δεν έχει γραφτεί και δεν έχει διαρρεύσει και το αποκαλύπτει τώρα ο Σκύλος. Ότι, δηλαδή, τα αφεντικό του συλλόγου δεν θα έχει, πια, δικαίωμα να τοποθετηθεί για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό ή το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ενδεχομένως, λοιπόν, η επίσημη δήλωση που έκανε, μετά την ανακοίνωση των ποινών του, να ήταν και η τελευταία, μέχρι βεβαίως να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τελείωσαν τον Μαρινάκη!

Ποιος παίρνει τη θέση του Μαρινάκη;

Δεν πάει πουθενά ο Μαρινάκης!

Τι ...χάρη ζήτησε ο Μαρινάκης από τον ανακριτή;

"Θα φάνε τα μούτρα τους"!

"Δε φεύγω από πρόεδρος"!

Παίζει ή όχι στο Τσάμπιονς Λιγκ;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags