Facebook Pixel Σε κατάσταση σοκ ο ΣΥΡΙΖΑ
Life
| 2015-07-22 16:54:00

Σε κατάσταση σοκ ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε κατάσταση σοκ ο ΣΥΡΙΖΑ

Οργανώνονται οι... διαφωνούντες για να χαλάσουν τα "σχέδια" του Αλέξη Τσίπρα

Μα πάνω απ΄όλα οι διαφωνούντες με την προοπτική ενός 3ου Μνημονίου δεν κρύβουν την έκπληξή τους από το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης του "συστήματος" που μέχρι πρότινος τον αντιμετώπιζε σαν "μαύρο πρόβατο"

"...Μόνο θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει ατόφια τις απαράδεκτες επιθέσεις εναντίον μιας μεγάλης μερίδας του κόμματός του από την πλευρά των πιο επιθετικών, συστημικών μίντια. Εκείνων, δηλαδή, που μέχρι χθες "σταύρωναν" τον Αλέξη Τσίπρα και την παράταξή μας, ενώ σήμερα βρίσκονται ξαφνικά να του χτυπούν φιλικά την πλάτη" σχολιάζει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος της ιστοσελίδας iskra.gr που απηχεί και εκφράζει τις απόψεις και τις θέσεις της "Αριστερής Πλατφόρμας".

Οι διαφωνούντες (Πλατφόρμα. ΚΟΕ. ΔΕΑ κ.α.) σύμφωνα με πληροφορίες δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την πρωτοφανή όπως την χαρακτηρίζουν για τα κομματικά δεδομένα ρητορική του κ.Τσίπρα και μάλιστα σε δημόσια θέα και προετοιμάζονται για τις κομματικές διαδικασίες (Πολιτική Γραμματεία, Κεντρική Επιτροπή, Συνέδριο) όπου θα αναμετρηθούν πολιτικά με την ηγετική ομάδα και το μνημονιακό πολιτικό πλαίσιο το οποίο εκφράζει πλέον, όπως ισχυρίζονται.

Βέβαια μεταξύ των διαφωνούντων υπάρχουν και απόψεις για μετωπική σύγκρουση, έξοδο από την ΚΟ και το κόμμα με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου κόμματος που θα εκφράζει το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, για μια πραγματικά "ριζοσπαστική και ανατρεπτική Αριστερά".

Το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να είναι αναπόφευκτο, καθώς Μέγαρο Μαξίμου και διαφωνούντες ακονίζουν τα σπαθιά τους με φόντο το 3ο μνημόνιο, κανείς ωστόσο δεν μπορεί να αποκλείσει διαδικασίες συναίνεσης και συνύπαρξης, αναγνωρίζοντας ωστόσο πλέον όλοι ότι...άλλο Μαξίμου και...άλλο Κουμουνδούρου!

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags