Facebook Pixel Στα άκρα: H ΕΠΟ ρίχνει άκυρο στον Κοντονή!
| 2016-05-05 20:41:00

Στα άκρα: H ΕΠΟ ρίχνει άκυρο στον Κοντονή!

Στα άκρα: H ΕΠΟ ρίχνει άκυρο στον Κοντονή!

Ποιά είναι η απάντηση της ΕΠΟ για τον ορισμό των βοηθών του Σιδηρόπουλου και τί λέει για τον κίνδυνο αναβολής του τελικού! Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ.

Εκνευρισμό και αντιδράσεις προκάλεσε ο ορισμός των Αλεξέα-Πετρόπουλου αντί των Ευθυμιάδη-Κωσταρά ως βοηθοί του Σιδηρόπουλου για τον τελικό του Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο Σταύρος Κοντονής απείλησε με ματαίωση του αγώνα, η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ για συμμόρφωση και το μεγαλύτερο γεγονός του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, είναι έτοιμο να τιναχθεί στον αέρα! Συν τοις άλλοις προέκυψε και θέμα με την 48ωρη απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, για την οποία το συνδρομητικό κανάλι ζήτησε μετάθεση της αναμέτρησης από Σάββατο... Κυριακή.

Ποια είναι η απάντηση της Ομοσπονδίας για όλα αυτά τα ζητήματα; Η ΕΠΟ έριξε άκυρα προς πάσα κατεύθυνση. Απέρριψε το αίτημα του ΟΤΕ TV, ενώ όσον αφορά τους βοηθούς απάντησε: «δεν αλλάζουμε τίποτα». Στην ουσία με αυτή την απάντηση έριξε άκυρο στον υφυπουργού Αθλητισμού που ζήτησε να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα, δηλαδή με τον ορισμό διεθνών βοηθών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags