Facebook Pixel Η Μπενφίκα πρόλαβε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ και πήρε τον παικταρά!
| 2016-11-21 18:59:00

Η Μπενφίκα πρόλαβε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ και πήρε τον παικταρά!

Η Μπενφίκα πρόλαβε Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ και πήρε τον παικταρά!

Οι Αετοί είναι αυτοί που κέρδισαν την υπογραφή γνωστού Ευρωπαίου επιθετικού που φερόταν να είναι στο στόχαστρο των δυο ελληνικών ομάδων!

Ο Χάρις Σεφέροβιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης απασχόλησε αρκετά έντονα τα ελληνικά Μέσα τις τελευταίες ημέρες καθώς γράφτηκε πως είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για να πάρει τη θέση του Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ταυτόχρονα φερόταν να έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ.

Εν τέλει, σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, ο διεθνής Ελβετός δεν θα αγωνιστεί στα μέρη μας αφού συμφώνησε με τη Μπενφίκα ώστε να αντικαταστήσει τον Ζόνας που αναμένεται να αποχωρήσει. Έτσι, ο 24χρονος σέντερ φορ θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Κώστα Μήτρογλου στην επιθετική γραμμή της πορτογαλικής ομάδας.

Οι Αετοί της Λισσαβώνας τα έχουν βρει σε όλα με τον Σεφέροβιτς για 5ετές συμβόλαιο και το μόνο που απομένει να διευκρινιστεί είναι το αν θα τον αποκτήσουν από τώρα δίνοντας ένα μικρό ποσό στην Άιντραχτ ή αν θα περιμένουν ως το καλοκαίρι για τον υπογράψουν ως ελεύθερο.

Πάντως, το πρώτο ενδεχόμενο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, με βάση το γεγονός ότι οι διοικούντες της Άιντραχτ βρέθηκαν στη Λισσαβώνα προκειμένου να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερή έκρηξη για τον ...Σιόβα: "Δεν τον θέλω στην ομάδα, ούτε αυτόν, ούτε τον Μανιάτη, καταλάβατε;"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags