Facebook Pixel Βασιλειάδης: "Ντροπή το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα"! (BINTEO)
| 2017-01-29 00:47:00

Βασιλειάδης: "Ντροπή το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα"! (BINTEO)

Βασιλειάδης: "Ντροπή το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα"! (BINTEO)

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα του κάκιστης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στους "Ζωσιμάδες"

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, βρίσκεται σε περιοδεία στην Πρέβεζα και με αφορμή την παρουσία του στην Ήπειρο μίλησε για τους εκπροσώπους του Τύπου αναφορικά με το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει εξαιτίας της κατάστασης που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κ. Βασιλειάδης παραδέχθηκε πως η εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο είναι ντροπή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες, ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι και δεσμεύτηκε για την εύρεση λύσης.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Δεν θα ήθελα να ανοίξουμε μια δημόσια διαμάχη για το ποιος έχει την ευθύνη και γιατί. Δεν έχει νόημα. Πρέπει να βρούμε αξιοπρεπείς λύσεις για το σύνολο των ομάδων, θα πρέπει και οι επενδυτές να επενδύσουν πραγματικά στις ομάδες και τα περιουσιακά τους στοιχεία. Εμείς θέλουμε και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την αρτιότητα των αθλητικών μας εγκαταστάσεων. Δεν θέλω να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο, στις αντιπαραθέσεις.

 

Έχουμε ανάγκη από λύσεις και ειλικρίνεια. Δεν θα μπω στο πινγκ πονγκ των ευθυνών, αυτοί που τις έχουν τις ξέρουν. Ας βρούμε λύσεις άμεσα, γιατί είναι ντροπή για τον ΠΑΣ Γιάννινα και την ιστορία του να αγωνίζεται σε τέτοιες συνθήκες. Θα τις βρούμε τις λύσεις, μπορώ να σας το εγγυηθώ, θα δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags