Facebook Pixel Ο κόουτς που «διαφημίζουν» σε Μαρινάκη, ο τεχνικός από Σούπερ Λιγκ και ο αντί-Καρντόσο!
| 2017-03-01 00:03:00

Ο κόουτς που «διαφημίζουν» σε Μαρινάκη, ο τεχνικός από Σούπερ Λιγκ και ο αντί-Καρντόσο!

Ο κόουτς που «διαφημίζουν» σε Μαρινάκη, ο τεχνικός από Σούπερ Λιγκ και ο αντί-Καρντόσο!

Φούντωσαν τα σενάρια για τον… αντι-Μπέντο! Για ποιον λένε τα καλύτερα συνεργάτες του προέδρου και δύο ονόματα έκπληξη από Ελλάδα. Τι αποφάσισαν για τις μεταγραφές!

Έντονη παρασκηνιακή και όχι μόνο παραφιλολογία έχει ξεσπάσει σχετικά με το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί μέσα στη σεζόν και ο Πάουλο Μπέντο από τον Ολυμπιακό, με το όνομα του Γάλλου, Φιλίπ Μοντανιέ, να βρίσκεται ήδη στα πρωτοσέλιδα του Τύπου και παράλληλα να μην διαψεύδεται από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Βέβαια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε τεράστια «πλάτη» στον Πορτογάλο προπονητή  με τις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και για να αλλάξει απόφαση και να στείλει το... απολυτήριο στον Μπέντο, θα πρέπει να φέρει ο Ολυμπιακός μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων στα δύσκολα ματς που ακολουθούν. Δύσκολο, αλλά όχι και απίθανο...

Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο πως ο Μπέντο δεν έχει πάρα πολλούς συμμάχους στο εσωτερικό της ομάδας και αν δεν είχε «βγάλει» τους πιτσιρικάδες, τώρα δεν θα βρισκόταν στο Λιμάνι. Αντίθετα, για τον Φιλίπ Μοντανιέ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια από το καλοκαίρι κιόλας στο αφεντικό των Πειραιωτών ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος και είναι ένας από τους πλέον φανατικούς θαυμαστές του συμπατριώτη του προπονητή. Άλλωστε, υπήρξαν συμπαίκτες για μία σεζόν (1990-’91) στη Ναντ και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.  

Το καλοκαίρι όμως κατέληξε τελικά στη Νότιγχαμ, όπου εκεί συνεργάστηκε σε καλό επίπεδο με τον Απόστολο Βέλλιο, κάτι που ίσως να διαδραματίσει ρόλο το καλοκαίρι, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό ο Έλληνας επιθετικός να πιάσει Λιμάνι σε λίγους μήνες ως «αντί-Καρντόσο»!

Πέραν του Καρεμπέ πάντως, θεωρείται ως δεδομένο πως και ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Φρανσουά Μοντέστο, έχει πολύ καλή γνώμη για τον Μοντανιέ, ενώ φαίνεται πως υπάρχει ήδη μια σαφής τάση στον Ολυμπιακό «από-ιβηροποίησης» της ομάδας και στροφής στη γαλλική αγορά. 

Η έλευση στην ομάδα του Ρομαό και στη συνέχεια του Αλί Σισοκό, καθώς και του 2μετρου πιτσιρικά στόπερ, Αμπού Σισέ από την Αζαξιό («κλείδωσε» ήδη η μεταγραφή του για το καλοκαίρι) δείχνουν πως ίσως κάτι να αλλάζει σε επίπεδο φιλοσοφίας και ποδοσφαιρικής σχολής στο Λιμάνι.   

Σύμφωνα πάντως με άλλες πληροφορίες, στον Πειραιά δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτούν τα... κελεπούρια του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς μάλιστα μια τέτοια επιλογή ίσως και να ταιριάζει καλύτερα στο νέο προφίλ της ομάδας, με τους πολλούς νεαρούς Ελληνες παίκτες (αλλά και τους καλύτερους που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο Ανσαριφάρντ, ο Γιαννιώτας κ.α.).  

Στο ενδεχόμενο αυτό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου της Ξάνθης υπολογιζόταν εδώ και καιρό ως το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ωστόσο, το αμυντικογενές ποδόσφαιρο που παίζει η Ξάνθη λέγεται πως έφερε δεύτερες και... τρίτες σκέψεις στο Λιμάνι σχετικά με την υποψηφιότητα του Ρουμάνου, όπως και ότι ήδη τον... προσπέρασε στη σχετική λίστα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, χάρη στο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο που παίζει ο Πανιώνιος!

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν τίποτα παραπάνω από σενάρια, καθώς ο Ολυμπιακός όχι μόνο έχει προπονητή, αλλά είναι σαφές πως αυτός τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει την απόλυτη στήριξη και κάλυψη του ιδιοκτήτη της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags