Facebook Pixel ΧΟΝΤΡΟ επεισόδιο με άσο της Μπαρτσελόνα!
| 2017-06-06 12:40:00

ΧΟΝΤΡΟ επεισόδιο με άσο της Μπαρτσελόνα!

ΧΟΝΤΡΟ επεισόδιο με άσο της Μπαρτσελόνα!

Άρπαξε δημοσιογράφο από το λαιμό και τον έβρισε με ακατονόμαστες εκφράσεις! 

Ο λόγος για τον Αρντά Τουράν!

Ο δημοσιογράφος της Millyet, Μπιλάλ Μεσέ είχε αναφέρει σε άρθρο του ότι το κλίμα στις τάξεις της εθνικής Τουρκίας ήταν τεταμένο μετά την αποτυχημένη παρουσία της στο Euro 2016, ενώ έκανε λόγο και για μπόνους που φέρεται να ζήτησαν οι διεθνείς από την ομοσπονδία.

Μόλις ο αρχηγός των Τούρκων αντίκρισε τον έμπειρο δημοσιογράφο στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της εθνικής ομάδας ενόψει του χθεσινού φιλικού αγώνα με την ΠΓΔΜ, του επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις, ενώ εμφανίζεται να τον έπιασε κι από τον λαιμό!

«Ήσουν εκεί όταν έγραφες αυτά τα πράγματα για εμένα και τα μπόνους; Ήσουν εκεί και με άκουσες εμένα να ζητάω χρήματα; Από ποιον; Πόσα χρήματα; Πόσα μπόνους; Μίλα! Τι χώρα είναι αυτή που σε αφήνει να βρίσκεσαι μαζί μας; Γ@@ώ αυτούς που σου επέτρεψαν να είσαι σε αυτό το αεροπλάνο! Πουτ@@@ γιε! Αν ήταν να χάσω την αξιοπρέπεια και το ήθος μου, θα σταματούσα το ποδόσφαιρο», του είπε σύμφωνα με όσα αναφέρει ο τουρκικός Τύπος.

Σχετικά με το περιστατικό, ο Τουράν πήρε θέση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram με ένα μακροσκελές ποστ, γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Έπραξα σωστά; Δεν ξέρω... Ίσως να ήμουν λάθος, αλλά τουλάχιστον ήμουν ειλικρινής και προσπάθησα να διατηρήσω την τιμιότητα που με διακρίνει ως άνθρωπο. Δεν πήρα ποτέ απάντηση από έναν άνθρωπο που γέμισε σελίδες εφημερίδας για πολλούς μήνες με ανυπόστατα πράγματα και όταν τον συνάντησα από κοντά, δεν είχε να μου πει τίποτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags