Facebook Pixel Διπλό "χτύπημα" απ' τον ΠΑΟ πριν απ' την Γκαμπάλα - Έρχεται ο 1ος, "κλεισμένος" ο 2ος - "Τελειώνει" ξένος...
| 2017-07-26 14:45:00

Διπλό "χτύπημα" απ' τον ΠΑΟ πριν απ' την Γκαμπάλα - Έρχεται ο 1ος, "κλεισμένος" ο 2ος - "Τελειώνει" ξένος...

Διπλό "χτύπημα" απ' τον ΠΑΟ πριν απ' την Γκαμπάλα - Έρχεται ο 1ος, "κλεισμένος" ο 2ος - "Τελειώνει" ξένος...

Εξελίξεις στο "πράσινο" στρατόπεδο όσον αφορά τα μεταγραφικά! Πού έρχεται ενίσχυση για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ποια τα δεδομένα για τη θέση του γκολκίπερ; Μόνο στο Sportdog.gr.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της επόμενης μεταγραφής του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μιας και ισχύει πως άνθρωπος του συλλόγου είναι στο εξωτερικό για να ολοκληρώσει το deal.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, οι Πράσινοι φέρονται να δουλεύουν εντατικά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, που θα έρθει για να κάνει δίδυμο με τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του.

Ήδη, μάλιστα, κυκλοφορεί ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει τον Γκάμπριελ Σίλβα, τον 26χρονο Βραζιλιάνο μπακ της Ουντινέζε, αν και στην "πράσινη" λίστα υπάρχει πιο ψηλά κι άλλη (πιο οικονομική) περίπτωση, επίσης από την ιταλική αγορά, που δεν έχει διαρρεύσει.

Πάντως, θεωρείται πολύ δύσκολο -έως ανέφικτο- να προλάβουν στο Τριφύλλι να δηλώσουν τον παίκτη στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των αγώναν με την Γκαμπάλα, μιας και τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, παρότι οι διαπραγματεύσεις των Πράσινων βρίσκονται, όπως προαναφέραμε, στην τελική ευθεία.

Τι ισχύει για Διούδη και Στιλ

Παράλληλα, "κλεισμένη" θεωρείται και η μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη, αν και ο Έλληνας πορτιέρο δεν έχει υπογράψει ακόμα με τον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει δέσμευση από την πλευρά του παίκτη ότι θα το κάνει, μόλις αποχωρήσει από τους Πράσινους ο Λουκ Στιλ. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα ολοκληρωθεί και τυπικά το deal, το οποίο προβλέπει το ποσό των 100.000 ευρώ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μετά τα ματς με την Γκαμπάλα, καθώς μέχρι τώρα ο Λουκ Στιλ δεν έχει φέρει κάποια πρόταση από το εξωτερικό, ούτε υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον, όπως γράφεται.

Στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν τον Άγγλο να βρει ομάδα, ωστόσο αν αυτό δε συμβεί, τότε θα του ζητήσουν να λύσουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο (προβλέπει αποδοχές 350.000 ευρώ), προσφέροντας ως αποζημίωση μόνο τα οφειλόμενα.

Μία λύση που εκτιμάται ότι ο παίκτης θα δεχθεί, μιας και έχει δείξει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει την υπόθεση, χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα, όπως έκανε για παράδειγμα τελευταία ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags