Facebook Pixel Αποκάλυψη Μπίσεσβαρ για το μέλλον του!
| 2017-09-14 21:14:00

Αποκάλυψη Μπίσεσβαρ για το μέλλον του!

Αποκάλυψη Μπίσεσβαρ για το μέλλον του!

Ο Ολλανδός μέσος, που φέρεται να βρέθηκε μια ανάσα από το να φύγει από τον Δικέφαλο, μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Μπίσεσβαρ ανέφερε ότι αισθάνεται καλά στον Δικέφαλο, ενώ έδωσε το δικό του σύνθημα αντεπίθεσης για τους "ασπρόμαυρους", μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τα όσα έχει ζήσει στον ΠΑΟΚ και την τωρινή κατάσταση: "Νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε αυτή την περίοδο, είναι ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για τίποτα. Είναι μία κατάσταση την οποία θα πρέπει να δουν τα νεαρά παιδιά, για να αποκτήσουν κι εκείνα εμπειρίες. Πως είναι να αλλάζεις προπονητή, να αλλάζεις στυλ παιχνιδιού σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα και μετά να αλλάζεις πάλι και να πρέπει να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις αυτών των αλλαγών και της ομάδας. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να κοιτάξουμε μπροστά έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

Στο τελευταίο παιχνίδι θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και να σκοράρουμε. Αν καταφέρουμε σε ένα παιχνίδι να σκοράρουμε να πετύχουμε 3-4 γκολ η ομάδα θα ξεμπλοκάρει και στην πορεία θα εμφανιστούμε καλύτεροι, αλλά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να βρούμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, να το κάνουμε σωστά κι από εκεί και πέρα, όλα θα λυθούν".

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: "Ναι, σε ότι αφορά εμένα, αισθάνομαι πολύ καλά και νιώθω χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ. Θέλω να μείνω να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθήσω την οικογένεια του ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους της. Και η οικογένεια μου απολαμβάνει την παρουσία της εδώ, μας αρέσει η ομάδα, μας αρέσει η πόλη και ναι θέλω να μείνω".

Για το πως βιώνει την αλλαγή προπονητή και το αν έχει προσαρμοστεί: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου για να βοηθάς την ομάδα. Εγώ μπορώ να παίξω και στις 3 θέσεις του κέντρου, είτε αριστερά, είτε δεξιά, είτε στον άξονα. Αυτό το διάστημα σίγουρα δεν παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό που μετράει είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα και να γίνουμε καλύτεροι".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ φέτος: "Αισθάνομαι πως πρέπει να τερματίσουμε σίγουρα στην πρώτη δυάδα, δηλαδή να είμαστε στην κορυφή. Θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, έχουμε αποκτήσει πολλούς νέους καλούς παίκτες με εμπειρία, οπότε σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν είμαστε ένα σκαλί επάνω. Οπότε ναι ο στόχος μας πρέπει να είναι η κορυφή".

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και το τι περιμένει από την ομάδα του: "Έχουμε παίξει αρκετές φορές με τον Παναιτωλικό. Θεωρώ ότι πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα, έχει το ίδιο στυλ. Τους αρέσει να παίζουν μαχητικό ποδόσφαιρο, να μπαίνουν δυνατά στις μονομαχίες. Είναι καλύτερη ομάδα θεωρώ από τον Απόλλωνα. Θεωρώ ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, ας αφήσουμε όμως τον κόσμο να το δει στο γήπεδο. Αισθανόμαστε όλοι καλά, είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι η ώρα νομίζω να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags