Facebook Pixel Λάουρα Νάργες: Άλλος άνθρωπος η Λάουρα Νάργες μετά τη γέννα - Η πρώτη φορά στα μπουζούκια - Κουκλάρα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-01-05 08:45:00

Άλλος άνθρωπος η Λάουρα Νάργες μετά τη γέννα - Η πρώτη φορά στα μπουζούκια - Κουκλάρα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άλλος άνθρωπος η Λάουρα Νάργες μετά τη γέννα - Η πρώτη φορά στα μπουζούκια - Κουκλάρα! (ΦΩΤΟ)

Η παρουσιάστρια, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την έξοδό της την Πρωτοχρονιά και μας άφησε άφωνους...

Η Λάουρα Νάργες είναι εδώ και περίπου τρεις μήνε μια ευτυχισμένη μητέρα, έχοντας φέρει στον κόσμο το παιδί της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δίνει αγώνα τα τελευταία χρόνια για να ρυθμίσει τον μεταβολισμό της, ο οποίος έχει αλλάξει αρκετά μετά τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η Λάουρα έκανε έναν αγώνα να χάσει κάποια από τα κιλά που πήρε, λόγω ενός θέματος υγείας που της προέκυψε, ωστόσο δεν απαρνήθηκε τη νέα της εκδοχή. Φυσικά, λόγω της εγκυμοσύνης ήταν σχεδόν δεδομένο ότι θα επέστρεφαν κάποια από αυτά τα κιλά, ωστόσο ήδη έχει αρχίσει να τα χάνει, ενώ σε νυχτερινή της έξοδο στις γιορτές, έκανε όλο το μαγαζί να… παραμιλάει!

Αγνώριστη και κούκλα η Λάουρα Νάργες τρεις μήνες μετά τη γέννα - Οι πρώτες φωτογραφίες στο σπίτι!

Στο πατρικό της σπίτι βρίσκεται η Λάουρα Νάργες, η οποία και σαν νέα μανούλα, χρειάζεται βοήθεια από την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τους χώρους του, ενώ βλέπουμε στο σαλόνι και έναν άκρως εντυπωσιακό πίνακα στον οποίο απεικονίζεται η ίδια με τον Χρήστο Σαντικάι, κατά την εγκυμοσύνη της.

Ο στολισμός είναι άκρως χριστουγεννιάτικος, το λευκό κυριαρχεί στον χώρο, ενώ η τεράστια τηλεόραση κλέβει την παράσταση, μαζί με το τεράστιο πιάνο το οποίο έχει επίσης στολιστεί κατάλληλα για τις γιορτές. Φυσικά, μαζί με την Λάουρα και τον μικρό Αλέξανδρο στο σπίτι, βρίσκεται ο σκύλος της οικογένειας, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία τόσο εκείνη, όσο και ο Χρήστος Σαντικάι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πατρικό σπίτι της Λάουρα Νάργες βρίσκεται στον Λιθότοπο Σερρών. 

Δες τις σχετικές φωτογραφίες με το πώς είναι το σπίτι στο οποίο μένει η Λάουρα Νάργες: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags