Facebook Pixel Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά: Ο λόγος που χώρισαν - Θυμήθηκε το... κέρατο!
Life
| 2024-04-15 07:42:00

Γι’ αυτό χώρισαν Σοϊλέδης και Αντωνά - Διέρρευσε ο πραγματικός λόγος - Θυμήθηκε το... κέρατο η Αλεξανδράκη! (Vid)

Sportdog Team
Γι’ αυτό χώρισαν Σοϊλέδης και Αντωνά - Διέρρευσε ο πραγματικός λόγος - Θυμήθηκε το... κέρατο η Αλεξανδράκη! (Vid)

Τι συνέβη ανάμεσα στο διάσημο ζευγάρι μετά την επιστροφή της Μαρίας από το Survivor;

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση ότι ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τους λογαριασμούς τους στο Instagram, γεγονός που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Τον χωρισμό του ζευγαριού επιβεβαίωσε πρώτος στην εκπομπή “Happy Day” ο Κώστας Φραγκολιάς, στενός τους φίλος, ο οποίος μάλιστα θα γινόταν και κουμπάρος τους.

“Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες, από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας. Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν. Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν” είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους, ανέβαλλαν εδώ και δύο χρόνια τον γάμο τους, ενώ μεσολάβησε η συμμετοχή τους στο Survivor, του Άρη Σοϊλέδη το 2022 (είχε φτάσει μέχρι τον τελικό) και της Μαρίας Αντωνά φέτος (2024).

Όσον αφορά τους λόγους χωρισμού, κυκλοφόρησε ότι: «Ήταν μία απόφαση της Μαρίας Αντωνά μόλις γύρισε από το Survivor. Τα δεδομένα της σχέσης άλλαξαν, υπήρχε μία πιο δύσκολη ατμόσφαιρα», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στο OPEN.

Ο Δήμητρα Αλεξανδράκη πάντως που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, αφού αρχικά ξαφνιάστηκε και δήλωσε ότι περίμενε τον γάμο τους, σχολιάζοντας το θέμα θυμήθηκε τον δικό της χωρισμό μετά την επιστροφή της από το ριάλιτι και την απιστία που είχε… διαρρεύσει τότε!

 

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στενός φίλος του ζευγαριού, έκανε τη δική του τοποθέτηση για τον αιφνίδιο χωρισμό

«Για μένα το πιο ουσιαστικό είναι ότι, όταν η Μαρία ήταν φέτος στο Survivor, ο Άρης τη στήριζε 100% και εκείνη αναφερόταν σε εκείνον, του αφιέρωνε τις νίκες της. Έκανε και αναφορά πάλι για τον γάμο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ δεν θέλω να πω τι ξέρω, θα μείνω σε αυτά που είπε ο κουμπάρος του ζευγαριού (Κώστας Φραγκολιάς). Τους ξέρω και τους δύο πάρα πολύ και ξεχωριστά, δεν θέλω να πω κάτι, γιατί είναι μία κατάσταση που δεν ξέρεις αν θα είναι οριστική», απάντησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, όταν η παρουσιάστρια του απηύθυνε τον λόγο.

«Δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Εγώ δεν θέλω να πω, γιατί δεν θέλω να μιλήσω εξ ονόματός τους και προτιμώ να μη μιλούν αντιπρόσωποι αντί αυτών», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ για το ζευγάρι.

«Ήμουν το Σαββατοκύριακο με τον Άρη στον Βόλο και με δύο κοινούς μας φίλους. Πήγαμε για ένα αθλητικό event, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Ξέρω αυτά που πρέπει να ξέρω, ποτέ δεν θα ρωτούσα κάτι παραπάνω», κατέληξε στο σχόλιό του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο Fay’s Time της Τρίτης (9/4).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags