Facebook Pixel Ανοίγουν στόματα για τον χωρισμό Σοϊλέδη-Αντωνά! "Άρη τι έκανες στις 8/2;"
Life
| 2024-04-16 04:39:00

Ανοίγουν στόματα για χωρισμό Σοϊλέδη-Αντωνά! "Άρη, ξέρω τι έκανες στις 8 Φεβρουαρίου - Η Μαρία είναι μία χαρά"

Sportdog Team
Ανοίγουν στόματα για χωρισμό Σοϊλέδη-Αντωνά! "Άρη, ξέρω τι έκανες στις 8 Φεβρουαρίου - Η Μαρία είναι μία χαρά"

"Δεν ήταν και τόσο βελούδινος ο χωρισμός του ζευγαριού. Πολιτισμένος χωρισμός, αλλά..."! Έσκασαν οι βόμβες για την σχέση που τελείωσε και προκάλεσε αίσθηση.

Ο χωρισμός του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά συνεχίζει να απασχολεί τα media, παρότι οι δύο τους έχουν κρατήσει χαμηλούς τόνους και δεν έχουν μιλήσει ακόμα πουθενά. Δημοσίευμα ιστοσελίδας αποκαλύπτει μία διαφορετική εκδοχή από όσες έχουν κυκλοφορήσει...

Στις 8 Φεβρουαρίου ο Άρης Σοϊλέδης έχει γενέθλια και φέτος ήταν Πέμπτη. Tην ίδια ώρα στον Aγιο Δομίνικο έτρεχε η η 5η εβδομάδα του survivor και η αποχώρηση ήταν ανδρική υπόθεση . Εκείνη την ημέρα αποχώρησε ο Ρόμπ Τζέημς!

Ώρα ως εκ τούτου ο Αριστείδης Σοϊλέδης από την στιγμή που δεν είχε κίνδυνο να φύγει η Μαρία Αντωνά κάτι κανόνισε και δεν ήταν καρφωμένος στην τηλεόραση να βλέπει και να σηκώνει stories για τη συντροφό του!

Δεν θα σας πούμε τι έκανε ο Άρης Σοϊλέδης εκείνη την ημέρα αλλά θα σας πούμε ότι αυτά που έμαθε η Μαρία Αντωνά δεν της άρεσαν...

Πηγή: koolnews.gr

Δεν ήταν και τόσο βελούδινος ο χωρισμός!

Το θέμα του χωρισμού σχολιάστηκε και στην πρωινή εκπομπή του OPEN, όπου ακούστηκαν και κάποιες νεότερες πληροφορίες.

Ο Νίκος Γεωργιάδης σχολίασε: «Δεν ήταν και τόσο βελούδινος χωρισμός από όσο ξέρω εγώ. Πολιτισμένος μεν, αλλά όχι τόσο βελούδινος. Είναι δυνατόν ξαφνικά να χαλάει κάτι, επειδή κουραστήκαν; Εγώ ξέρω ότι η Μαρία πάντως είναι μία χαρά»!

 

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Αυτή είναι η αλήθεια για το σπίτι τους μετά τον χωρισμό

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο ποδοσφαιριστής έβαλαν τέλος στη σχέση τους και μέχρι και σήμερα δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για την επιλογή τους. Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ, ότι οι δυο τους αποφάσισαν να ξενοικιάσουν από κοινού το σπίτι που έμεναν στα νότια προάστια.

Σύμφωνα, όμως, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό, η Μαρία Αντωνά ήταν εκείνη που αποφάσισε να φύγει από το διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ύστερα από συζήτηση με τον αγαπημένο της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags