Facebook Pixel Tα Goody’s Burger House στην Αυστραλία!
Life
| 2016-09-01 09:47:00

Tα Goody’s Burger House στην Αυστραλία!

Tα Goody’s Burger House στην Αυστραλία!

Η στρατηγική εξωστρέφειας και ανάπτυξης του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, μέλος του ομίλου MIG, συνεχίζεται, με συνολική παρουσία σε 10 χώρες και 4 ηπείρους.

Τα Goodys Burger House εγκαινίασαν στις 15 Αυγούστου, ανήμερα της Παναγίας, το πρώτο τους κατάστημα στην Αυστραλία. Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Μελβούρνης, σε ένα από τα πιο δημοφιλή περάσματα της πόλης. Η υποδοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας, το κατάστημα γέμισε από περαστικούς όλων των εθνικοτήτων αλλά και από Έλληνες της ομογένειας, που βρέθηκαν εκεί για να επισκεφθούν πρώτοι το αγαπημένο τους κατάστημα που περίμεναν εδώ και χρόνια. Ουρές που ξεπερνούσαν τα 40 μέτρα δημιουργήθηκαν για να δοκιμάσουν οι επισκέπτες τα burgers της αλυσίδας και κυρίως τα διάσημα cheeseburgers, τις σαλάτες και τα club sandwiches αλλά και τα νεόφερτα Angus Burgers.

Το κατάστημα αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς ιδίως για τους Έλληνες της πόλης αλλά και τους λάτρεις του καλού burger. Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το πρώτο που ανοίγει στη χώρα της Αυστραλίας από γνωστό όμιλο επιχειρηματιών που εξειδικεύεται στα τρόφιμα και στην εστίαση, ενώ το πλάνο ανάπτυξης προβλέπει τη λειτουργία 10 καταστημάτων μέσα στα επόμενα 4 χρόνια στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Στόχος του Ομίλου είναι να γίνει αυτό το κατάστημα, το πιο hot σημείο της πόλης για τους πάνω από 4.000.000 κατοίκους αλλά και το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της Goodys σε ολόκληρη την Αυστραλία, μία αγορά 20 εκατομμυρίων καταναλωτών με ιδιαίτερες γαστρονομικές απαιτήσεις, λόγω της πολυμορφίας και των υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει η συγκεκριμένη αγορά. Παράλληλα, μελετώνται σενάρια για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας στην Αυστραλία και με άλλα σήματα του Ομίλου εστίασης της Vivartia. Η Goodys με το άνοιγμα αυτό έχει πλέον παρουσία σε 5 χώρες και συνολικά 124 καταστήματα Goodys Burger House, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο κ. Θανάσης Παπανικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της MIG, δήλωσε σχετικά με το άνοιγμα του Goodys Burger House: «Η εξωστρέφεια αποτελεί σημαντική στρατηγική προτεραιότητα για τον Όμιλο εστίασης της Vivartia. Συνεπείς στο αναπτυξιακό μας πλάνο και με πίστη στη δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ο Όμιλος Εστίασης υλοποιεί το στρατηγικό του σχεδιασμό που αφορά στην ανάπτυξη των σημάτων του εντός και εκτός συνόρων. Με έδρα μας την Ελλάδα και με βλέμμα στραμμένο στο εξωτερικό, διερευνούμε το διεθνές τοπίο και εντοπίζουμε και υλοποιούμε ευκαιρίες επένδυσης που διευρύνουν το δίκτυό μας και την παρουσία μας στον κόσμο, καθιστώντας τον Όμιλο εστίασης έναν υπολογίσιμο παίκτη και στην παγκόσμια αγορά. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το άνοιγμα του Flocafe Espresso Room στο Λονδίνο, ενώ το άνοιγμα του Goodys Burger House στην Αυστραλία, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον Όμιλο αλλά και τη Goodys, τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εστίασης της χώρας μας. Η εξωστρέφεια θα συνεχίσει να αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα της επιχειρησιακής μας στρατηγικής και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας».

Η Goody's, η κορυφαία ελληνική αλυσίδα έχει παρουσία σε Ελλάδα, Αλβανία, FYROM και Μαγιότ, ενώ ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia έχει συνολική παρουσία σε 10 χώρες με 12 καταστήματα. Κύριο μέλημα του Ομίλου είναι η διατήρηση της υψηλής αξίας των σημάτων του, μέσα από τη μελέτη και υιοθέτηση των πιο σύγχρονων τάσεων στο χώρο του καφέ και της εστίασης, εμπλουτίζοντας διαρκώς την εμπειρία των πελατών του, μέσα σε υψηλής αισθητικής χώρους, με αναβαθμισμένο επίπεδο εξυπηρέτησης και προϊόντα άριστης ποιότητας και εξαιρετικής γεύσης.

Σχετικά με τον Όμιλο Goody’s:

Τα Goodys, ξεκίνησαν την επιτυχημένη τους πορεία το 1975 από τη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 4 δεκαετίες, αποτελούν το μεγαλύτερο ελληνικό Όμιλο στον κλάδο της εστίασης. Σε αυτά τα χρόνια κατάφεραν να εδραιωθούν στην αγορά που δραστηριοποιούνται και να υπερισχύσουν έναντι εγχώριων αλλά και πολυεθνικών εταιρειών. Στο πλαίσιο της συνεχούς προόδου και με επίκεντρο τον καταναλωτή τα Goodys έγιναν το συνώνυμο της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εστίασης. Το αμείωτο πάθος, όλων αυτών των ετών για πρωτοπορία, ανέδειξε τα Goodys ως την πλέον αγαπημένη μάρκα διαχρονικά. Ο Όμιλος Goodys είναι θυγατρική της Vivartia, μέλος του Marfin Investment Group (MIG).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags