Facebook Pixel Νέος… πονοκέφαλος για τον Ουζουνίδη – Φευγάτος βασικός και αναντικατάστατος που τον υπολογίζει!
| 2017-07-19 22:44:00

Νέος… πονοκέφαλος για τον Ουζουνίδη – Φευγάτος βασικός και αναντικατάστατος που τον υπολογίζει!

Νέος… πονοκέφαλος για τον Ουζουνίδη – Φευγάτος βασικός και αναντικατάστατος που τον υπολογίζει!

Ένα-ένα σκάνε τα θέματα στον Παναθηναϊκό. Μετά τις προσφυγές, φευγάτος και βασικός ποδοσφαιριστής που υπολογίζεται και είναι και από τους καλύτερους του ρόστερ.

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό είναι... ατελείωτα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει μάθει να ζει με αυτά και να προσαρμόζει την ομάδα αναλόγως με την κατάσταση και την όποια αναποδιά προκύπτει.

Μετά από την προσφυγή του Γενς Βέμερ και πιθανότατα των Λαουτάρο Ρινάλντι, Ράσμους Τελάντερ και Νούνο Ρέις, ο Έλληνας τεχνικός "πονοκεφαλιάζει" και για ένα άλλο σημαντικό θέμα, που μπορεί να του πάει πίσω το αγωνιστικό πλάνο της φετινής σεζόν.

Ο λόγος για τον Νίκλας Χουλτ και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, καθώς φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού.

Η Σταντάρ Λιέγης ήταν η πρώτη που έδειξε "ζεστό" ενδιαφέρον για τον Σουηδό μπακ, κάνοντας πρόταση πριν περίπου ένα μήνα, η οποία όμως δεν προχώρησε σε κάτι παραπάνω, αφού δεν "δουλεύτηκε" από τον μάνατζερ του παίκτη, Μάρτιν Ντάλιν, ο οποίος διέκοψε τις επαφές με την βελγική ομάδα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Σταντάρ να αποκτήσει άλλον παίκτη στη θέση του αριστερού μπακ - χαφ και συγκεκριμένα τον Σεμπαστιάν Ποκονιόλι, κάτι που σημαίνει πως δημοσιεύματα, πλέον, που εμπλέκουν την ομάδα της Λιέγης με τον Χουλτ δεν είναι δυνατό να υφίστανται.

Πάντως, σίγουρα υπάρχει θέμα φυγής του Χουλτ, ο οποίος υπολογίζεται ως βασικός από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ενδεχόμενη μεταγραφή του θα δημιουργήσει κενό στην αριστερή πλευρά του "τριφυλλιού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags