Facebook Pixel Η μαγκιά του Αναστασιάδη με τον «Παπ»!
| 2014-10-20 22:48:00

Η μαγκιά του Αναστασιάδη με τον «Παπ»!

Η μαγκιά του Αναστασιάδη με τον «Παπ»!

Διαβάστε τι πραγματικά συνέβη στον ΠΑΟΚ με τον Παπαδόπουλου, τι αποφάσισε ο Άγγελος και για ποιον λόγο. Οι απαντήσεις στο θέμα του sportdog.

Ιδιαίτερο δύσκολο ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τον ΠΑΟΚ και τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος εκτός από το ματς με τον Ατρόμητο, έπρεπε να λάβει και δύσκολες αποφάσεις, ώστε να κρατήσει την ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Μακεδόνας προπονητής, που δεν είχε στην διάθεσή του τον τραυματία Στέφανο Αθανασιάδη, αποφάσισε να «κόψει» από την αποστολή τον Δημήτρη Παραδόπουλο, παρότι δεν είχε άλλον επιθετικό. Ο Αναστασιάδης μπορεί να είπε στην συνέντευξη Τύπου πως ο «Παπ» έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, ωστόσο όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε πειθαρχικό παράπτωμα...

Ο Παπαδόπουλος είχε μία αψιμαχία στην προπόνηση με τον Στέλιο Ποζατσίδη, η οποία κατέληξε σε φραστικό επεισόδιο και ο προπονητής του Δικεφάλου αποφάσισε να τους τιμωρήσει.

Ο Άγγελος λοιπόν δεν απέκλεισε μόνο τον "Παπ", αλλά και τον 20χρονο στόπερ απο την αποστολή του ματς με τον Ατρόμητο, καθώς ήξερε καλά πως μόνο με αυτή την απόφαση θα διατηρούσε την πειθαρχία στην ομάδα!

Ο Αναστασιάδης δεν φοβάται, παίρνει ρίσκα και το έχει ξανακάνει. Για παράδειγμα χθες έπαιξε χωρίς επιθετικό, ενώ πριν από περίπου έναν μήνα είχε παίξει χωρίς στόπερ όταν για το καλό του ΠΑΟΚ είχε τιμωρήσει τους Βίτορ και Τζαβέλλα επίσης για πειθαρχικό παράπτωμα...

Μην χάσετε κι αυτό: Η selfie του Κλάους με την σέξι σύντροφό του! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags