Facebook Pixel «Σόδομα» και... Κάμπορα στη Βέροια!
| 2014-11-01 20:07:00

«Σόδομα» και... Κάμπορα στη Βέροια!

«Σόδομα» και... Κάμπορα στη Βέροια!

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχτηκαν Βέροια και Πανιώνιος σε ένα ματς με φοβερά γκολ, σασπένς και εναλλαγές στο σκορ. Κάμπορα, Μπράβο τα γκολ των γηπεδούχων, ο Γιάννου σκόραρε δύο φορές για τους “κυανέρυθρους”

Ένα παιχνίδι ασύλληπτης ομορφιάς έγινε στη Βέροια μεταξύ της τοπικής ομάδας και τον Πανιώνιο

Αν και η γηπεδούχος ομάδα μπήκε δυνατά στο ματς και έψαξε από νωρίς το γκολ, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ! Στο 20' ο Γιάννου με εξαιρετικό βολέ εκτός περιοχής έδωσε περίεργη τροχιά στην μπάλα και κρέμασε τον Καντιμοίρη, σημειώνοντας το 0-1.

Οι Βεροιώτες όμως δεν έπαθαν μπλακάουτ. Αναζήτησαν την ισοφάριση και οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν στο 38' με τον Κάμπορα να πετυχαίνει γκολάρα! Ο Αργεντίνος έπιασε τρομερό γυριστό ψαλίδι και έγραψε το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα της Ημαθίας πήρε το προβάδισμα. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, ο Μπράβο ακούμπησε όσο χρειάζεται τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το ματς απέκτησε ξανά άγρια ομορφιά και ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 53'. Οι “κυανέρυθροι” έπιασαν στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε τον Γιάννου που νίκησε με πλασέ τον Καντιμοίρη για το 2-2.

Η Βέροια προσπάθησε να πάρει ξανά το προβάδισμα, αλλά ήταν αντιπαραγωγική στην επανάληψη και έμεινε από δυνάμεις. Εδώ η πρώτη και μοναδική της καλή στιγμή έγινε στο 65' όταν ο Οικονόμου έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα όταν στο 83' έμεινε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Βέρτζου. Οι αλλαγές είχαν εξαντληθεί και έτσι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο τέλος πάντως, παρά το προβλήματα, η Βέροια θα μπορούσε να πάρει το ματς. Στις καθυστερήσεις ο Μπέν έπιασε τακουνάκι αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε την επέμβαση της αναμέτρησης και διατήρησε το 2-2.

Με το “Χ” η Βέροια διατηρήθηκε στην τρίτη θέση έχοντας 16 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος είναι 13ος με 8.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags