Facebook Pixel Το μυστικό για σεξ από το πρώτο ραντεβού!
Life
| 2014-11-04 22:09:00

Το μυστικό για σεξ από το πρώτο ραντεβού!

Το μυστικό για σεξ από το πρώτο ραντεβού!

Σεξ στο πρώτο ραντεβού: Αυτό που θέλει κάθε άνδρας και το δίλημμα για πολλές γυναίκες. Είναι σωστό ή όχι;

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Iowa (2013), το σεξ στο πρώτο ραντεβού δεν σημαίνει ξεπέτα. Σε αρκετές περιπτώσεις ζευγάρια που το έκαναν σχεδόν αμέσως με το που γνωρίστηκαν, δεν χώρισαν ύστερα απο καμιά βδομάδα, αλλά αντίθετα κόλλησαν...

Κάτι τέτοιο σίγουρα είναι αρκετά καθησυχαστικό για αρκετές γυναίκες, οι οποίες φοβούνται να "πέσουν" με τη μία.

Ο καθηγητής κοινωνιολογίας, Anthony Paik, μιλώντας για το θέμα τονίζει ότι «οι άνθρωποι πλέον αντιμετωπίζουν το σεξ από τις αρχές μιας γνωριμίας σαν ένα φυσιολογικό και αναμενόμενο κομμάτι της ζωής, το οποίο ούτε "μολύνει", ούτε καταδικάζει τη σχέση».

Οπως είπαμε η έρευνα έδειξε πως ένα σημαντικό ποσοστό όσων ρωτήθηκαν δήλωσαν πως η σοβαρή σχέση τους ξεκίνησε από το σεξ στο πρώτο ραντεβού. Αλλά και τότε να μην συμβεί, μπορεί να γίνει στο δεύτερο ή στο τρίτο, αρκεί από την αρχή να ξυπνήσει το πάθος.

Και σε αυτό το σημείο υπάρχει ένα μυστικό, το οποίο "σπρώχνει" τα πράγματα αν η πρώτη συνάντηση δείχνει να πηγαίνει καλά.

Πως θα της/του ξυπνήσεις το ερωτικό πάθος;

Είναι γνωστό ότι ανάμεσα σε άντρα και μια γυναίκα πρέπει να υπάρχει "χημεία" για να βρεθούν στο κρεβάτι. Και βέβαια η Φύση έχει βάλει το χεράκι της για να συμβεί κάτι τέτοιο... Μια μελέτη του Winnifred B. Cutler, το 1998, που δημοσιεύτηκε στο Archives of Sexual Behavior, αποκάλυψε πως οι φερομόνες επηρεάζουν αρκετά την ερωτική διάθεση.

Στην έρευνα πήραν μέρος 38 άντρες, κάποιοι από τους οποίους εκτέθηκαν σε φερομόνες, ενώ οι υπόλοιποι σε ένα απλό άρωμα.
Το αποτέλεσμα έδειξε ότι οι άνδρες που εκτέθηκαν στις φερομόνες, εκτός του ότι τους ήρθε όρεξη να κάνουν σεξ, έγιναν πιο τρυφεροί, κάτι που μετράει πολύ για τις γυναίκες.

Τι είναι, όμως, οι φερομόνες;

Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες τις οποίες εκκρίνει ο οργανισμός μας με φυσικό τρόπο με σκοπό να διεγείρει τα σεξουαλικά ερεθίσματα. Οι φερομόνες εισχωρούν από τη ρινική χώρα και συνδέονται με τα οσφρητικά όργανα στα οποία και δίνουν σήματα στον υποθάλαμο, όπου και δημιουργούνται δεκτικές διαθέσεις κατά τη συγκεκριμένη στιγμή.
 
Οι φερομόνες λοιπόν ενεργοποιούν στιγμιαία την ερωτική διάθεση των ανθρώπων. Π.χ ο άντρας μπορεί να νιώσει πιο ελκυστικός και αισθησιακός χωρίς να καταλαβαίνει το λόγο, καθώς το άρωμα των φερομόνων έχει την ιδιότητα να ξυπνάει και να δημιουργεί έντονη σεξουαλική επιθυμία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags