Facebook Pixel Αλαφούζος κατά ΠΑΟΚ!
| 2015-04-19 23:30:00

Αλαφούζος κατά ΠΑΟΚ!

Αλαφούζος κατά ΠΑΟΚ!

Τα τιτιβίσματα-φωτιά του προέδρου του Τριφυλλιού την ώρα του ματς στην Κομοτηνή, δεν είχαν αποδέκτη μόνο τον Σταύρο Κοντονή, αλλά και τον πρώην, πλέον, φίλο Ιβάν Σαββίδη…

Με ταχύτατους ρυθμούς τρέχουν πλέον οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα εκτός γηπέδων, σίγουρα επηρεάζουν τις "φιλίες" και τις "συνεργασίες" μεταξύ των συλλόγων, αλλά και τις συζητήσεις που θα υπάρξουν για το επόμενο πρωτάθλημα.

Εδώ και πολλούς μήνες λοιπόν, είναι φανερό και δεν το κρύβουν, πως υπάρχει μία καλή σχέση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού (και της ΑΕΚ η οποία όμως είναι ακόμα στη Football League), ενώ έχουν γίνει και αρκετές κουβέντες μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Γιάννη Αλαφούζου για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε αντίθετους δρόμους και φαίνεται πως πολύ σύντομα θα υπάρξει "σύγκρουση" μεταξύ τους, καθώς διαφωνούν σε ένα πολύ βασικό και σημαντικό θέμα. Ποιο είναι αυτό; Μα, φυσικά, οι κινήσεις του Σταύρου Κοντονή και η πρόθεσή του να συνεχίσει την κόντρα με την ΟΥΕΦΑ, η οποία ίσως φέρει και τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, με επίσημη ανακοίνωσή του την Παρασκευή ξεκαθάρισε πως είναι αντίθετος με τον Κοντονή και ότι δε συμφωνεί με το ...τσουβάλιασμα, ενώ ο ΠΑΟΚ μία ημέρα πριν έλεγε, μέσω "κύκλων", πως συμφωνεί με τον υφυπουργό και ότι θέλει να πάει μέχρι το τέλος τη "μάχη" αυτή, ακόμα κι αν έρθει η "καμπάνα" από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. 

Και σήμερα, πάντως, μέσω των δύο tweets του Γιάννη Αλαφούζου κατά τη διάρκεια του ματς με τον Πανθρακικό, φάνηκε επίσης καθαρά με τις αναφορές στον Κοντονή, πως το Τριφύλλι είναι πλέον ...απέναντι από τον υφυπουργό, οπότε είναι και στο "απέναντι στρατόπεδο" από τον Δικέφαλο, ο οποίος στηρίζει απόλυτα και δημόσια τις κινήσεις του.

Τι έγινε, όμως, και χάλασε η συνεργασία ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού και πόσο θα επηρεάσει και τις άλλες συζητήσεις για το ποδόσφαιρο; Θα επιχειρήσει ο Μελισσανίδης να λύσει αυτές τις διαφορές; Καυτά ερωτήματα που αναμένεται να απαντηθούν τις επόμενες μέρες...

ΠΟΙΟΝ πρόεδρο ομάδας της Σούπερ Λιγκ ενισχύει οικονομικά ο Ιβάν Σαββίδης; Η αποκάλυψη   ΕΔΩ 
  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags