Facebook Pixel Χωρίς εσένα...
| 2015-04-24 17:08:00

Χωρίς εσένα...

Χωρίς εσένα...

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού υποστήριξαν τις πρώτες πρωινές ώρες με πάθος ότι η ομάδα τους είναι η πιο πετυχημένη της τελευταίας επταετίας, καθώς μετρά πέντε συμμετοχές σε φάιναλ φορ (2009 στο Βερολίνο, 2010 στο Παρίσι, 2012 στην Κωνσταντινούπολη, 2013 στο Λονδίνο και -πλέον- φέτος στη Μαδρίτη), δύο κατακτήσεις τροπαίου (2012 και 2013), αλλά και μια συμμετοχή σε τελικό (2010). Οι αριθμοί αν δεν λένε την αλήθεια, σίγουρα δεν λένε ψέματα, αλλά κι αυτό μικρή σημασία έχει. Γράφει ο Γιώργος Κογκαλίδης

Μια ελληνική ομάδα πηγαίνει στο φάιναλ φορ. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του ανθρώπου, ο οποίος βαυκαλίζεται ότι είναι ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του Γιώργου Βασιλακόπουλου και γίνετε πρόεδρος της ΕΟΚ για μία ημέρα.

Τί θα κάνατε; Προσωπικά θα ήθελα μια φωτογραφία ανάμεσα στους αδερφούς Αγγελόπουλους, αλλά πείτε πως για παραπάνω από ένα λόγους αυτό είναι ανέφικτο. Το λιγότερο που θα έπραττα θα ήταν να σηκώσω το τηλέφωνο, να επικοινωνήσω μαζί τους και να τους συγχαρώ.

Δείτε τη συνέχεια στο ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags