Facebook Pixel Νέα κόντρα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στην Λίγκα!
| 2015-07-22 20:10:00

Νέα κόντρα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στην Λίγκα!

Νέα κόντρα Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στην Λίγκα!

Διαβάτε τι έγινε και γιατί ανέβηκε η ένταση...

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, η οποία για ακόμη μία φορά είχε εντάσεις μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Οι Βρέντζος και Γιαννίκος που εκπροσώπησαν τους Πειραιώτες, αισθάνθηκαν την ανάγκη να επιτεθούν στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ λόγω των χθεσινών διαρροών της ΠΑΕ για δυσφορία της όσον αφορά στις στρατηγικές συνομιλιών στα θέματα των χορηγιών της ΟΠΑΠ ΑΕ αλλά και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του εξωτερικού.

Ο νομικός κ. Γιαννίκος, επιτέθηκε στον Δημοκράτη Παπαδόπουλο λέγοντας πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολουθεί την πολιτική του Παναθηναϊκού, εκνευρίζοντάς του. «Εμείς ακολουθάμε τη δικιά μας γραμμή, είμαστε μπροστά στις εξελίξεις και αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε» είπε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά στις υποθέσεις που καίγανε, ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός της διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων του εξωτερικού, επειδή δεν έχει καμία ενημέρωση για το τι έγινε με τις προηγούμενες συμφωνίες και υπάρχει η αίσθηση πως από αυτές χάθηκαν σημαντικά ποσά.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να γίνει έρευνα, κάτι που συμφώνησαν ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός μέσα από τους κ.κ. Σπανό και Κωστούλα, ενώ μέχρι να διευκρινιστεί το τι συμβαίνει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν πρόκειται να μπει σε αυτά.

Οι προτάσεις που εμφανίστηκαν από τους υπευθύνους ήταν τέσσερις με την Forthnet και την Taff να είναι οι γνωστές εταιρίες και την πρώτη να κερδίζει τον διαγωνισμό.

Από εκεί και πέρα, κουβέντα έγινε για την υπόθεση του ΟΠΑΠ, με τον ΠΑΟΚ να διαφωνεί με τα νούμερα που παρουσίασε η ΟΠΑΠ ΑΕ. Συγκεκριμένα, η εταιρία ήταν αυτή που όχι απλά έδωσε ένα νούμερο συνολικής συμφωνίας, αλλά μοίρασε και τα λεφτά, με αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ να είναι στη πρώτη κλίμακα. Ο ΠΑΟΚ διαφώνησε για το γεγονός πως η ΑΕΚ πρέπει να είναι στην ίδια κλίμακα, μιας και προέρχεται από την Φούτμπολ Λιγκ και το επιχείρημά του ήταν πως ο Ηρακλής που προέρχεται από την ίδια διαδικασία, θα λάβει μόλις 385 χιλιάδες ευρώ. Και αυτά τα νούμερα είναι για τη φανέλα.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην υπάρχει ανταγωνιστικότητα, δηλαδή εφόσον βάλουν κάποιες ομάδες φανέλα του ΟΠΑΠ, να μην εμποδιστούν οι υπόλοιπες να βάλουν στοιχηματική εταιρία. Και βασίστηκε στην επιλογή του μπασκετικού Παναθηναϊκού να βάλει πέρυσι στοιχηματική εταιρία ενώ υπήρχε συμφωνία με την ΟΠΑΠ ΑΕ στον ΕΣΑΚΕ.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags