Facebook Pixel Κρίσταλ επί Γιούβε, ίσον... 4 και κάτι
| 2016-09-18 15:32:00

Κρίσταλ επί Γιούβε, ίσον... 4 και κάτι

Κρίσταλ επί Γιούβε, ίσον... 4 και κάτι

Δύσκολο σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα σήμερα, εκεί όπου αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ιντερ με τη Γιουβέντους, γνωστό και ως... ''derby d' italia''. Στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, η Κρίσταλ Πάλας είναι ανεβασμένη και δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Στόουκ.

Ιντερ - Γιουβέντους

Πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Πεσκάρα με σκορ 1-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής η Ιντερ, όμως στο Γιουρόπα Λιγκ έχασε από την Μπερ Σεβά και πλέον ο Ντε Μπουρ βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, με τη νίκη να είναι απαραίτητη για τους "νερατζούρι". Πέτυχε εύκολη και δίκαιη νίκη απέναντι στη Σασουόλο στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με σκορ 3-1, έχοντας το απόλυτο με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε στο 0-0 με τη Σεβίλλη ανέλπιστα. Στοιχηματικά τώρα, είναι η καλύτερη η Γιουβέντους και αν προσέξει λίγο να είναι πιο αποτελεσματική στην επίθεση (ιδίως ο Ιγκουαΐν), τότε μπορεί να πάρει το διπλό.

Η επιλογή μου

Ιντερ - Γιουβέντους 2 (2.00)

Κρίσταλ Πάλας - Στόουκ

Εκανε... σεφτέ η Κρίσταλ Πάλας, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με το εκτός έδρας 2-1 επί της Μίντλεσμπρο. Βελτιωμένη η εμφάνισή της, άξιζε τους βαθμούς. Εχει μερικές απουσίες, όμως δείχνει να έχει πάρει τα πάνω της η ομάδα του Πάρντιου. Δεν λέει να... σηκώσει κεφάλι η Στόουκ, η οποία υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ με 4-0. Δεν είναι μόνο το κακό αποτέλεσμα, είναι και η εικόνα κατάρρευσης στο δεύτερο ημίχρονο. Στοιχηματικά, προφανώς και έχει προβάδισμα η ανεβασμένη Κρίσταλ Πάλας, με τον άσσο να προσφέρεται στο 2.10.

Η επιλογή μου

Κρίσταλ Πάλας - Στόουκ 1 (2.10)

 

Μπείτε στο Foxbet.grκαι δείτε όλα τα νέα και τα καλύτερα προγνωστικά για το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags