Facebook Pixel Η ταινία «90 Χρόνια ΠΑΟΚ» στους κινηματογράφους
| 2016-12-01 16:15:00

Η ταινία «90 Χρόνια ΠΑΟΚ» στους κινηματογράφους

Η ταινία «90 Χρόνια ΠΑΟΚ» στους κινηματογράφους

Στους κινηματογράφους θα βρίσκεται από την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου η ταινία του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια ιστορίας της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Ταξιδέψτε μέσα σε 90 λεπτά στα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ με όχημα το ξεχωριστό ντοκιμαντέρ του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Μια ταινία που απέσπασε το βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στο 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το ντοκιμαντέρ από 8 Δεκεμβρίου μεταφέρεται τους κινηματογράφους.

Η 90λεπτη ταινία τεκμηρίωσης «90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον» δεν είναι μια απλή καταγραφή της ιστορίας της ομάδας, αλλά ένα ζωντανό φιλμικό ημερολόγιο που διατρέχει τους σημαντικούς σταθμούς της ομάδας σε συνάρτηση με τις ιστορικές εξελίξεις και τις κοινωνικές διαστάσεις. Πρόκειται για ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο και στον τόπο, μία κινηματογραφική πραγματεία στην «ομάδα – ιδέα».

Στη διάρκεια των γυρισμάτων, τα οποία διήρκησαν πέντε μήνες, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης επισκέφτηκε τους τόπους στους οποίους χτυπά δυνατά η καρδιά της ομάδας και απέσπασε συγκινητικές εξομολογήσεις από παλαίμαχους και νέους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες της ομάδας αλλά και πιστούς φίλους που τίμησαν και εξακολουθούν να τιμούν την «βαριά φανέλα»."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags