Facebook Pixel Βούιξε ο τόπος πασχαλιάτικα - Πάει να τους τρελάνει όλους ο Σαββίδης - Θα σκάσει βόμβα στον ΠΑΟΚ;
Ποδόσφαιρο
| 2017-04-16 10:00:00

Βούιξε ο τόπος πασχαλιάτικα - Πάει να τους τρελάνει όλους ο Σαββίδης - Θα σκάσει βόμβα στον ΠΑΟΚ;

Βούιξε ο τόπος πασχαλιάτικα - Πάει να τους τρελάνει όλους ο Σαββίδης - Θα σκάσει βόμβα στον ΠΑΟΚ;

Η πληροφορία για μεταγραφή - έκπληξη, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη!

Μπορεί να βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, αγωνιστικά, για τον ΠΑΟΚ και όλες τις μεγάλες ελληνικές, παρόλα αυτά είναι σαφές ότι στο εξής όσο πλησιάζουμε προς την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο τα σενάρια θα πληθαίνουν!

Με τη Fanatik να τονίζει πως ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Στοχ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και, μάλιστα, όπως επισημαίνει η τουρκική εφημερίδα, αποτελεί μία από τις προτεραιότητες του Δικέφαλου!

Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζουν καλά την περίπτωσή του, ενώ και ο ίδιος ο Στοχ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί, σε ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει καλά από την πρώτη του θητεία στον Δικέφαλο!

Λέτε να έχουμε όντως επιστροφή του Σλοβάκου άσου στον ΠΑΟΚ; Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι το όνομά του έχει γραφτεί πολλές φορές στο ρεπορτάζ του συλλόγου και οι οπαδοί Δικέφαλου έχουν αδυναμία στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή!

Ένα θέμα που στην ουσία έρχεται να επιβεβαιώσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SportDog, από τις 26 Μάρτη, όταν στο θέμα με τίτλο "Τον "έκοψε" ο Μίχελ τον Γενάρη αλλά ψήνεται να τον φέρει το καλοκαίρι - Γιατί θα γίνει το μεγάλο "μπαμ"!", γράφαμε χαρακτηριστικά:

Ο Στοχ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά. Και γιατί να είχε άλλωστε, εάν ο Ιβάν Σαββίδης ικανοποιούσε τις οικονομικές του απαιτήσεις; Η Θεσσαλονίκη και η Ελλάδα μπορούν να του προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται ο ίδιος, η σύζυγός του (η εκρηκτική Τσέχα Παουλί Μπεντζετίοβα) και το νεογέννητο αγοράκι τους με σημαντικότερο την ασφάλεια για την οποία δεν… φημίζεται τους τελευταίους μήνες η Κωνσταντινούπολη, ενώ Σλοβάκος γνωρίζει πως οι περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξακολουθούν να τον λατρεύουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags