Facebook Pixel Προσγειωμένος ο Μανόλο για το Champions League...
| 2017-06-29 10:09:00

Προσγειωμένος ο Μανόλο για το Champions League...

Προσγειωμένος ο Μανόλο για το Champions League...

Η ΑΕΚ αναχωρεί για το Κιέλτσε όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και ο Μανόλο Χιμένεθ λίγα λεπτά πριν «πετάξει» η αποστολή για την Πολωνία μίλησε για τα μεταγραφικά, για τη δουλειά που πάει να κάνει, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά ο προπονητής της ΑΕΚ είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι το βραβείο της προσπάθειας που κάναμε την προηγούμενη σεζόν. Είναι κάτι πολύ όμορφο αλλά πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να είμαστε μέσα στους καλύτερους. Η ΑΕΚ πρέπει όμως να σκέφτεται ότι υπάρχει και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, σίγουρα είναι πρόκληση το ότι συμμετέχουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα».

Αν θα αλλάξει πράγματα φέτος στο παιχνίδι της ΑΕΚ;

«Ο δεύτερος γύρος πήγε πάρα πολύ καλά, μακάρι να μπορέσουμε να επαναλάβουμε κάτι παρόμοιο και την επόμενη χρονιά. Αν φυσικά μπορέσουμε να βελτιωθούμε τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Αυτό μπορείς να το καταφέρεις μόνο με δουλειά».

Πόσους παίκτες περιμένει;

«Η αλήθεια είναι από την αρχή γίνεται μια σκληρή προσπάθεια για να ενισχυθεί η ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές, από μεγάλα πρωταθλήματα. Μεγάλα ονόματα. Δύσκολα να τους προσεγγίσεις αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που ξέρω είναι ότι γίνεται πολλή καλή δουλειά, στα δικά μας πλαίσια, να ενισχυθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags