Facebook Pixel Θυμήθηκε την Μπερ Σεβά ο Φορτούνης - Απόλυτος για την συνέχεια!
| 2017-08-03 00:33:00

Θυμήθηκε την Μπερ Σεβά ο Φορτούνης - Απόλυτος για την συνέχεια!

Θυμήθηκε την Μπερ Σεβά ο Φορτούνης - Απόλυτος για την συνέχεια!

Ο Κώστας Φορτούνης θυμήθηκε το... μάθημα από την Χαποέλ Μπερ Σεβά και τόνισε ότι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον Ολυμπιακό.

"Δεν ήταν τυπική διαδικασία το παιχνίδι με την Παρτιζάν, εμείς το κάναμε εύκολο. Παίξαμε καλά, προηγηθήκαμε, ο αντίπαλος είναι δυνατή ομάδα αλλά δείξαμε και στο πρώτο ματς ότι είμαστε καλοί φέτος. Είτε εντός είτε εκτός έδρας, πάμε για τη νίκη, έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης γιατί βρισκόμαστε στην αρχή. Πολλοί παίκτες ήρθαν αργά και δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα, δουλεύουμε καθημερινά όμως προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος και τα παιχνίδια που έρχονται.

Σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι καλές, δεν έχουμε κάποια προτίμηση για επόμενο αντίπαλο, πιστεύουμε στην ομάδα μας, έχουμε καλό προπονητή και γνωρίζουμε τι ζητάμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, μας έγινε μάθημα το περυσινό με την Χάποελ Μπερ Σεβά, το δείξαμε και σήμερα πιστεύω. Όποια ομάδα και να έρθει η πρόκριση στους ομίλους εξαρτάται από εμάς, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, θα την αντιμετωπίσουμε", δήλωσε ο διεθνής επιτελικός μέσος του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags