Facebook Pixel Έτσι θα γίνει το μεγάλο deal του ΠΑΟΚ - Αυτός θα "φέρει" τον παικταρά που θα "ρίξει" την Τούμπα!
| 2017-08-03 22:46:00

Έτσι θα γίνει το μεγάλο deal του ΠΑΟΚ - Αυτός θα "φέρει" τον παικταρά που θα "ρίξει" την Τούμπα!

Έτσι θα γίνει το μεγάλο deal του ΠΑΟΚ - Αυτός θα "φέρει" τον παικταρά που θα "ρίξει" την Τούμπα!

Πώς "ψήνεται" η μεγάλη συμφωνία του Δικεφάλου και ποιος... εχθρός μπορεί να βοηθήσει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή που θα "φτιάξει" τον κόσμο;

Η μεγάλη επιθυμία τόσο των φιλάθλων όσο και των διοικούντων του ΠΑΟΚ τις τελευταίες σεζόν είναι η επιστροφή του Αντελίνο Βιειρίνια και φαίνεται ότι ίσως φέτος να είναι η χρονιά που ο Πορτογάλος θα γυρίσει στην Τούμπα, κάτι που δεν έχει κρύψει ποτέ ότι επιθυμεί.

Το μέλλον του 31χρονου άσου είναι αβέβαιο στη Βόλφσμπουργκ και τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν την πλευρά του παίκτη να βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Βιειρίνια εκπροσωπείται από τον Πολ Κουτσολιάκο, για τον οποίο σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν ότι οι σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ είναι πλέον κακές έως και ανύπαρκτες εξαιτίας παλαιών υποθέσεων.

Παρ’ όλα αυτά, ο γνωστός ατζέντης δεν έχει τη δυνατότητα να χαλάσει ενδεχόμενη συμφωνία μόνο και μόνο επειδή δεν έχει καλές σχέσεις με τον Δικέφαλο. Η απόφαση ανήκει στον Βιειρίνια και από τη στιγμή που ο Πορτογάλος θα καταλήξει στο ότι θέλει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη, ο μάνατζέρ του δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον εμποδίσει.

Αντιθέτως, ο Κουτσολιάκος έχει τις διασυνδέσεις και τον τρόπο να βοηθήσει ώστε να μειωθούν οι απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ. Εξ΄ου και οι πληροφορίες που θέλουν τον Λούμπος Μίχελ να έχει ραντεβού με τον Κουτσολιάκο ώστε να ρυθμιστεί το θέμα του Βιειρίνια, καθώς ένας ατζέντης με το βεληνεκές και τις σημαντικές επαφές του, έχει πάντα τους τρόπο να γίνεται... απαραίτητος σε τέτοια deals.

Εάν ο γνωστός μάνατζερ μεσολαβήσει, μπορεί να παίξει τον ρόλο του για να διευκολύνει τον ΠΑΟΚ στο να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις της γερμανικής ομάδας, η οποία ούτως ή άλλως θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Βιειρίνια, και όλα δείχνουν ότι η μεγάλη επιστροφή έχει πολλές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags