Facebook Pixel Νέα φοβερή κίνηση Σίλβα για Ντουρμάζ!
| 2015-09-26 23:25:00

Νέα φοβερή κίνηση Σίλβα για Ντουρμάζ!

Νέα φοβερή κίνηση Σίλβα για Ντουρμάζ!

Είδατε τι έκανε ο προπονητή του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ; Άραγε, το έκανε ως... συγνώμη μετά το «χουνέρι» στον Τζίμι με το Τσάμπιονς Λιγκ;
 

Ο Τζίμι Ντουρμάζ είναι σίγουρα ο πιο... αδικημένος στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή, καθώς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη σεζόν, κάνει ματσάρες στην Σούπερ Λιγκ, ωστόσο βλέπει τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ από την τηλεόραση.

Ο Σουηδός άσος είχε εξαιρετική εμφάνιση και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου οι Πειραιώτες έκαναν περίπατο με 5-1, ωστόσο δεν θα μπει στο αεροπλάνο για το ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, καθώς ο Μάρκο Σιλβα τον έχει αφήσει εκτός της ευρωπαϊκής λίστας και έχει σε αυτήν παίκτες που σε καμία περίπτωση δεν βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ίδιο επίπεδο με τον αυτόν.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού πάντως, για να τον... γλυκάνει, ειδικά μετά τα «όργια» του στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου βρεθεί και όπου σταθεί αποθεώνει τον Ντουρμάζ, τόσο για τις ικανότητές του όσο και για την χαρακτήρα του, καθώς δεν... γκρινιάζει για το Τσάμπιονς Λιγκ και δουλεύει για να γίνει ακόμα καλύτερος.

Η... αποθέωση όμως του Τζίμι από τον Σιλβα έγινε «έμπρακτη» στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, καθώς όταν στο 70' ο Μαζουακού κέρδισε το πέναλτι, ο κόουτς του Ολυμπιακού ήξερε πολύ καλά ποιον θέλει να το εκτελέσει. Έτσι λοιπόν, παρότι γύρισαν αμέσως προς τον πάγκο 4-5 παίκτες και ζήτησαν την άδεια του για να στήσουν την μπάλα στην άσπρη βούλα, αυτός έδειξε τον Ντουρμάζ, εκείνος σκόραρε και τον δικαίωσε.

Το έκανε για να του ανεβάσει κι άλλο την ψυχολογία ή για να πάρει... συγχωροχάρτι από τον παίκτη του; Όπως και να έχει, με αυτόν τον τρόπο ο Πορτογάλος τεχνικός κρατάει έναν πολύ καλό παίκτη, κεφάτο για το πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι' αυτό ο Ολυμπιακός δεν έχει... Εσιέν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags