Facebook Pixel Κ. Νικολακόπουλος: Κομίνη, 2 στις 7 κάρτες για Ερνάνι!!!
| 2015-10-29 14:24:00

Κ. Νικολακόπουλος: Κομίνη, 2 στις 7 κάρτες για Ερνάνι!!!

Κ. Νικολακόπουλος: Κομίνη, 2 στις 7 κάρτες για Ερνάνι!!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του για το νέο κανονισμό που εφάρμοσε χθες ένας διαιτητής στο Καραϊσκάκη!

Χθες στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει πρώτα απ΄ όλα τον κακό εαυτό του. Ύστερα, ένα πολύ μαχητικό και σκληρό (25 φάουλ!!!) αντίπαλο, τον Πλατανιά. Και μία κακή διαιτησία.

Δεν στέκομαι τόσο στο ακυρωθέν γκολ του Ερνάνι και στο μη καταλογισθέν πέναλτι στον Ζντιέλαρ. Να δεχθούμε ότι ο επόπτης Καλφόγλου είδε οριακά οφσάϊντ τον Φινμπόγκασον (η φάση ήταν 50-50, αυτό που λέμε «ήταν δεν ήταν). Να δεχθούμε κι ότι ο διαιτητής αυτός δεν δίνει πέναλτι σε τραβήγματα μέσα στην περιοχή-αν και στη συγκεκριμένη φάση, η μπάλα πάει στο Σερβάκι του Ολυμπιακού, που όμως δεν βρίσκει την μπάλα για την κεφαλιά, επειδή τον κρατάει από πίσω ο Δημήτρης.

Ας τα αφήσουμε αυτά. Ας τα πούμε δύσκολες φάσεις. Όμως, υπάρχει ένα πράγμα στη διαιτησία, που λέγεται πειθαρχικός έλεγχος. Και που χθες ο προσφάτως χρησθείς διεθνής Κομίνης αυτό το πράγμα το διέσυρε! Εφάρμοσε ένα καινούργιο κανονισμό, σύμφωνα με τον οποίο κάρτες αρχίζεις και βγάζεις από το 43’! Η, αν θέλετε αλλιώς, από την 6η περίπτωση κίτρινης και μετά! Γιατί χωρίς καμία υπερβολή, την πρώτη κάρτα την έβγαλε στην 6ο φορά που έγινε φάουλ για κάρτα! Χαρίστηκε πρώτα στον Αποστολόπουλο, μετά στον Δημήτρη (δύο φορές), στον Μαχαμάτ και στο Στανισάβλιεβιτς, πριν αποφασίσει να δείξει την πρώτη κάρτα στον Στανισάβλιεβιτς στο 43’!

Ειδικά δε αυτό που συνέβη με τον Ερνάνι ήταν εξοργιστικό! Υπήρξαν εφτά περιπτώσεις στις οποίες του έγιναν φάουλ για κάρτα! Κι ο Κομίνης έδειξε στις δύο, εκ των οποίων τη δεύτερη στο 94’! Μιλάμε για κωμωδία!

Στο 2’ του την έριξε από πίσω ο Αποστολόπουλος.

Στο 10’ τον κλάδεψε άσχημα ο Δημήτρης.

Στο 25’ του έβαλε εν ψυχρώ τρικλοποδιά ο Δημήτρης.

Στο 52’ τον έριξε από πίσω ο Μουνάφο (ως εκ θαύματος ο Κομίνης έβγαλε κίτρινη).

Στο 80’ νέο φάουλ πάνω του για κάρτα ο Τζιλβάν.

Στο 83’ κτύπημα εν ψυχρώ του Αποστολόπουλου.

Και στο 94’ κλάδεμα εκ των όπισθεν ο Πάγκαλος! Νέο…θαύμα, κίτρινη (δεύτερη, άρα αποβολή).

Στις εφτά κάρτες που έπρεπε να «πάρει» ο Ερνάνι, δηλαδή οι αντίπαλοί του, ο Κομίνης έδωσε τις δύο! Και χάρισε κι άλλες τρεις σε άλλες παραβάσεις! Στο Μαχαμάτ στο 18’ (για Τσόρι), στο Στανισάβλιεβιτς στο 38’ (για Φινμπόγκασον) και στον Ιτούα στο 51’ (για Τζανδάρη).

Θα μου πείτε, χάρισε 10 κίτρινες κι έβγαλε κι άλλες 6! Πόσες έπρεπε να βγάλει, 16; Φίλοι μου είναι απλό. Χαρίζοντας κάρτες, επέτρεπε στους ίδιους παίκτες να συνεχίσουν ναπαίζουν αντιαθλητικά. Στον Αποστολόπουλο, στον Δημήτρη, στον Ιτούα, στο Στανισάβλιεβιτς! Εάν έβγαζε τις κάρτες όποτε όφειλε να το κάνει, θα σταματούσαν κι αυτοί τα κλαδέματα, φοβούμενοι κόκκινη κάρτα.

Αλλά ποιος ασχολείται! Αφού όλα αυτά δεν ήταν υπέρ του Ολυμπιακού ποιος νοιάζεται. Ας έκανε τέτοια διαιτησία την Κυριακή ο Δημητρόπουλος στο Περιστέρι και θα σας έλεγα εγώ τι θα γίνονταν μετά στα ΜΜΕ. Τώρα που του τα έκανε ο Κομίνης, έως και ακριβοδίκαιο τον βγάζουμε!

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags