Facebook Pixel Ετοιμάζεται να γίνει... Μίδας ο Γιάγια Τουρέ!
| 2017-04-03 22:47:00

Ετοιμάζεται να γίνει... Μίδας ο Γιάγια Τουρέ!

Ετοιμάζεται να γίνει... Μίδας ο Γιάγια Τουρέ!

Αν πιστέψουμε τις δηλώσεις του μανάτζέρ του, τότε ο Ιβοριανός ετοιμάζεται για μεταγραφή που θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό ένα ποσό-μαμούθ!

Μετά από πολλές περιπέτειες και εναλλαγές στις σχέσεις των δυο πλευρών, όλα δείχνουν ότι η συνεργασία Τουρέ-Μάντσεστερ Σίτι θα λάβει τέλος αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο διάσημος μανατζερ του Ιβοριανού, Ντiμίτρι Σέλουκ, μίλησε στη ρωσική ιστοσελίδα "Championat.com"και προανήγγειλε τη μεταγραφή του Τουρέ στη Σπαρτάκ Μόσχας.

"Έχουμε έρθει σε συμφωνία με την Σπαρτάκ Μόσχας.  Λήγει το συμβόλαιό του με τη Σίτι και με το που μένει ελεύθερος πηγαίνει τον Ιούλιο στην Σπαρτάκ. Του έχουν έτοιμο τριετές συμβόλαιο. Θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ρωσικού ποδοσφαίρου", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέλουκ.

Όπερ και σημαίνει ότι ο Ιβοριανός θα υπογράψει συμβόλαιο με περισσότερα 20.000.000 ευρώ ετησίως αφού αυτή ήταν η αμοιβή του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη στην ιστορία του ρωσικού πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, του Σάμουελ Ετό όταν μετεγράφη από την Ίντερ στην Ανζί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags